Easyfit Tampere Koivistonkylä

Postaus toteutettu yhteistyössä Easyfitin kanssa

Sain mahdollisuuden kokeilla Tampereen Koivistonkylän Easyfittiä kahden kuukauden ajan. Reenaan Helsingissä vähän samantyylisessä edullisessa kuntosaliketjussa, joten tein tietysti päässäni koko ajan pientä vertailua näiden laitevarustukseltaan melko samankaltaisten ketjujen välillä. Easyfit veti pointsit kotiin erityisesti siisteydellään ja sillä, että kuntosalin ohella salilta löytyy myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja tehotreeneistä bodypumppiin, sisäpyöräilyyn, venyttelyyn ja joogaan.

Easyfitin asiakaspalvelu on auki pääsääntöisesti iltapäivästä iltaan, mutta omalla kulkukortilla salille pääsee reenaamaan joka päivä klo 5-23 välisenä aikana. Tää on mielestäni iso plussa perussalille, sillä ainakaan salin aukioloajat eivät voi olla tekosyy salille ehtimättömyyteen:D Kuukausimaksu on alkaen 29,90e ja sopimuksessa on yhden kuukauden irtisanomisaika. Ei siis tarvitse sitoa itseään yhä enenevissä määrin lisääntyneeseen ja ainakin itseäni ärsyttävään vuoden kestävään pakkosalijäsenyyteen, vaan sopimuksen voi purkaa irtisanomisajalla silloin kun haluaa.IMG_5329

IMG_5315 IMG_5314

Osa Easyfitin ryhmäliikuntatunneista on niin sanottuja virtuaalitunteja, eli tunnin ohjaus tulee salin edessä olevalta isolta videonäytöltä. Virtuaalitunnit mahdollistaa sen, että ohjattuja tunteja on useita päivässä aikaisesta aamusta lähtien. Iltapäivästä alkaen ryhmäliikuntatunnit on kuitenkin ihan perinteisiä livetunteja, eli paikalla on tsempparina ihan fyysinen ryhmäliikuntatunnin ohjaaja.IMG_5306

Aloittelijalle Easyfit tarjoaa ilmaisen kuntosaliohjelman, joka tallennetaan omaan henkilökohtaiseen hyvinvointiavaimeen, joka toimii samalla myös salin kulkukorttina. Useissa kuntosalin laitteissa on paikka tälle kulkukortille ja näin kulloisellakin laitteella tehdyt harjoitustiedot eli toistot ja painomäärät saa helposti tallennettua muistiin omalle kulkukortilleen. Salilla on myös muutama älynäyttö, josta voi kuntosalille mennessään tarkastaa oman päivän kuntosaliohjelmansa rungon eli suunnitellut liikkeet, toistomäärät ja painot.IMG_5304IMG_5303

Naisten pukuhuone on tilava, siisti ja suihkujen lisäks käytössä on myös infrapunasauna! Kuntosalin puolella laitteita löytyy joka lähtöön erimallisista prässeistä lähtien, mutta omaan makuun vapaapainotila on aika pieni ja tankoja, penkkejä sekä taljoja sais olla muutama enemmän. Tosin oon itse käynyt reenailemssa pääsääntöisesti vaan aamupäivisin, jolloin salilla on kyllä aina ollut hyvin tilaaIMG_5309IMG_5308IMG_5311 myös vapaapainoalueella.

Kuntosali on hinta-laatusuhteeltaan hyvä paketti. Monet tykkää salin ohella käydä välillä myös jumppailemassa ja Easyfit onkin hyvä vaihtoehto erityisesti sali+jumppa comboa yhdisteleville. Helppo ”matalankynnyksen” sali, jossa reenailee porukkaa laidasta laitaan. Easyfitillä kuntoilu on myös helppo aloittaa ihan alkutekijöistäänkin hyödyntämällä Easyfitin omien personaltrainereiden palveluita.

Erikoisplussaa multa etenkin tilojen siisteydestä, kulkukortin tarjoamasta laajasta aukioloajasta ja siitä, ettei pukuhuoneeseen tarvitse erillistä lukkoa, vaan kaappien elektronisena lukkona toimii salin kulkukortti/avain. JES!IMG_5322 Pienetkin asiat merkkaa.. 😀

Sade

2 vastausta artikkeliin “Easyfit Tampere Koivistonkylä”

  1. Minä käyn täällä Vaasan easyfitillä ja olen tykännyt. Toki aina löytyy parannetavaa, mutta ”mun” sali on kehittynyt kyllä. Penkkejä (siis käsipaino) sais olla kyllä enemmän. Samoin taljat ja kyykkypaikat on kovassa käytössä. Mutta silti en valita, hinta on kohdillaan! Olen ollut jäsenenä myös paikassa jossa hinta yli 60 (tänäpäivänä kai jo yli70€/kk). Takaisin en menisi. Easyfitillä on riittävästi jumppia ja salivehkeitä saadakseen itsensä kuntoon!!

 
Tykkää jutusta