Rakkautta, rakkautta vain

En mitään, en ketään
alla ikivanhan auringon
en mitään, en ketään
enemmän kuin sua

IMG_20140607_073335

Vaikea pukea sanoiksi siskon ja miehensä täydellistä hääviikonloppua <3 Perjantaina matka alkoi täältä Mansesta kohti Itä-Suomea painostavan ukonilman saattelemana. Kireällä höökillä painetun amusalin jälkeen nälkä tietty yllätti mut matkalla. Mulla oli kyllä matkaeväänä muun muassa jäädytetty maitorahka vadelmasoseella ja pähkinöillä höystettynä, mutta olin jäädyttänyt seoksen niin jäiseks, että oikeastaan vaan ärsytti hirveässä nälässä yrittää raapia ”jäädykettä” lusikkaan milli kerrallaan:D Pysähdys Kouvolassa toisen siskon perheen luona, kaffet ja mansikat naamaan ja matka jatkumaan. Perillä siskon luona lähdettiin heti kaason ja bestmanien kanssa syömään ja käytiin koristelemassa hääpaikkaa ja tsekkaamassa reitti kirkolta hääpaikalle hääväen hääkulkuetta varten.20140606_134906

20140605_145955Jännityksestä johtuen nukkumisesta perjantaina siskon vieressä (sulhanen oli tietty eri paikassa) ei tullut oikein mitään ja hiersin ja kiersin sängyssä tunnista toiseen. Auringonnoustessa siinä puoli neljän aikaan olin täysin valmis nousemaan sängystä itsekin:D Seiskaan asti kuitenkin sinnittelin, kunnes herättiin pilvettömään taivaaseen ja aamupalapuuron kautta lähdettiin kaason ja bestmanien kanssa tekemään juhlapaikalle viimehetken valmistelut. 20140607_073756IMG_20140608_091858

IMG_20140607_090250

Häissä oli ihania pikku yksityiskohtia saippuakuplista lähtien hääpöydissä olleisiin vieraiden käyttöön tarkoitettuihin kertakäyttökameroihin ja muun muassa tähän karkkibuffetiin saakka, joka oli paikallaolleelle suurelle lapsijoukolle ihan ykkösjuttu:D Käsi kävi tiuhaan karkkipisteellä ja kotiin lähdettiin onnellisina irtokarkkisäkit kainalossa:D

Hääaamun koristelujen jälkeen palasin vielä siskolle meikkaamaan itseni ja kävin kampauksessa. Ja tietty vaikka kuinka kiire olis, niin aina ehtii ottaan parit selfiet, joskin tällä kertaa samalla smoothieta naamaan lappaen:D Kuvailun jälkeen kamat kasaan, hotelliin siirtyminen ja hikihatussa kirkolle paineleminen huilu kainalossa.IMG_20140607_114003IMG_20140608_092355

IMG_20140608_085958

Kirkossa porasin vähän siellä sun täällä, mutta hoidin kuitenkin huiluesitykseni hianosti. Ensimmäinen julkiesiintyminen leikkauksen jälkeisen uudelleensoitonopettelun jälkeen (leukojen ja huulten asennon muutoksen vuoks huilun äänentuotto piti harjoitella uudestaan), eikä olis paremmin voinut mennä. Videolta esitystä jälkeenpäin katsoessa herkistyin melkein kuin Hurriganesin kitaristi aikoinaan Remun kysyessä tältä mitä jätkä poraa ”Mä soitin niin helvetin hienosti…” 😀 Nojjoh;)

Kirkosta morsiuspari lähti hevoskyydissä kohti hääpaikkaa ja hääväki seuras perässä kävellen hääkulkueena läpi kaupungin. (Ite kyllä huijasin tässä kohtaa huilutarvikkeiden ja nuottitelineen takia ja töräytin bestmanin kyydissä suoraan juhlapaikalle odottamaan hääparin saapumista paikalle ja valmistelemaan koko juhlaväen yhteistä hääpotrettia, jonka virallinen hääkuvaaja otti hääpaikan ikkunasta:D)IMG_5140IMG_20140609_165801-001

20140607_083607IMG_20140612_185527

IMG_5165IMG_20140608_092707Hääjuhlassakin olin vielä yhdessä yllätysmusiikkiesityksessä mukana. Kaikki juhlan puheet ja hääparin ystävien musiikkiesitykset oli tasokkaita, loistavia, koskettavia ja ihania. Nenäliinoja vedeltiin taskuista moneen otteeseen:`) Ruokailun, esitysten, kakunleikkauksen, häävalssin, sukkanauhan sekä morsiuskimpun heiton jälkeen, päivän vaihtuessa hiljalleen illaksi ja bändin lopetellessa soittoaan hääpaikalla, siirtyi hääväki virallisille jatkoille ja iltapalalle hääväelle varattuun satamalaivaan, missä bileet vaan parani ja meno yltyi!

Hääparista huokui koko päivän sellanen rakkaus ja onnellisuus, että siinä on tavotetta itse kullekin. ”Aika on liian hidas odottaville, liian joutuisa pelkääville, liian pitkä murheellisille, liian lyhyt riemuitseville, mutta rakastaville, rakastaville aika on ikuisuutta…” Onnea vielä rakkaat!

ps. Täällä humu jatkuu edelleen ja tänään katsotaan häät videolta porukoiden kanssa uusintana. Näitä häitä tullaan muistelemaan so far long ja vielä kun saan käsiini ne koko päivän taltioineen virallisen hääkuvaajan otokset niin siinähän vasta riemu repeää:DIMG_5173

Sade

4 vastausta artikkeliin “Rakkautta, rakkautta vain”

  1. Kaunis ja ihana Sanni Kiitos! Huiluesitys oli bueno!! <3

  2. Tulipa tästä lämmin ja hyvä olo. Olit kyllä niin kauniina taas! 🙂

    Ja.. juha tapio <3

 
Tykkää jutusta