Lakritsi proteiinipatukka

Oon kirjoittanut erilaisista välipalapatukoista aiemmin jo täällä ja jo silloin lempparina peruskaupoista saatavista proteiinipatukoista oli Fastin Naturally high protein joko 35g tai 50g koossa. Tähän asti lempparimakuja on ollut kookos, mansikkavalkosuklaa sekä omenakaneli. Pientä kyllästymistä noihin makuihin on kuitenkin ollut ilmassa ja oonkin odottanut kun kuuta nousevaa uusia makuja lähicittariin ja muihin isoihin kauppoihin sen jälkeen, kun kuulin että patukoista on tulossa myyntiin uudet maut LAKRITSI ja MUSTIKKA.

Postaus ei ole muuten minkäänsortin yhteistyö vaan fiilistelen tässä vaan ihan omiani:)IMG_20140515_122803Oon joka kauppakerralla kävellyt toiveikkaana protskupatukkahyllyn ohi vaan todetakseni siellä olevan ainoastaan ne kolme jokapaikasta löytyvää makua: mansikkavalkosuklaa, minttusuklaa ja toffee. Plääh. Tänään menin cittariostosten jälkeen käväseen vielä Tokmannilla ja meinasin pudottaa silmät päästäni kun yhden hyllyn päässä oli näitä 35g patukoita  maussa LAKRITSI! JESS! Mustikkaa ei näkynyt mailla halmeilla, joten sitä vielä odotellaan, mutta lakritsiin pääsin onneks käsiks:D

Ravintoarvot kaikissa 35g patukoissa on aikalailla samat, mutta tässä vielä lakritsin arvot: Kaloreita 120, proteiinia 14g, hiilihydraatteja 11g, joista sokereita vain 2,3g ja rasvaa 3,3g. Sokerin määrä on se, mihin kannattaa prodepatukoita ostaessa kiinnittää huomiota ja tässä on hyvin vähäsokerinen vaihtoehto siis (kaupasta kun löytyy niitäkin patukoita, joissa sokeria on lähemmäs 20g/patukka…) Tulispa myös isompaan 50g patukkaan uusia makuja, sillä pelkästään esimerkiksi välipalana tämä pienempi patukka on liian pieni ja hintsu, mutta sitäkin parempi herkutteluvara;)20140515_143154

Yksi iso tykkäämiseen vaikuttava tekijä on myös se, että patukat ovat itselleni vatsaystävällisempiä kuin monet muut. Ainesosaluettelossa on kyllä maltitolisiirappi, mutta ei ollenkaan protskupatukoille yleistä sorbitolia tai mannitolia. Lakritsimaun kääreeseen on myös ilmestynyt makeutettu stevialla teksti, joka vanhoista mauista muistaakseni puuttuu. IMG_20140515_122406Niin ja se maku. Lähellä suklaakuorrutteista mietoa hopeatoffeeta!IMG_20140515_115304

Sade

3 vastausta artikkeliin “Lakritsi proteiinipatukka”

  1. Toi laku on niiiiiin hyvää ja vissiin monen muunkin mielestä kun on ollut nyt hetken Prismasta loppu 😀 Ihan kuin karkkia…

    • Mäkin heti hamstrasin viis kerralla…:D Tykkään kun näiden patukoiden koostumus on sellanen pehmeä eikä sellanen sitkeä jauhomainen:)

 
Tykkää jutusta