6 urheilukuvaa vuosien varrelta

Selailin läpi vanhoja teetettyjä valokuvakansioita ihan lapsuudesta asti ja sieltä löytyi sellaisia napsuja, että sain idiksen kerätä niistä muutaman tänne kuvastamaan mun urheilutouhuja eri vuosien varsilla. Kuviin liittyy usein vahvasti joku muisto tai tunnetila ja musta on kiva muistella kaikkia menneitä tapahtumia ja hetkiä:)

MEITSIN TOP6

1. Vuonna 2000 minä tuittu tuulispäänä starttaamassa hiihtokisaan. Ilmeestäkin huomaa, että oli pientä kiukuttelua lähdön kanssa ilmassa. Heittelin suksia ja sauvoja ympäriinsä vielä suunnilleen lähtöpuomin kohdalla, mutta lähdin kuitenkin lopulta matkaan ja raivollani puskin voittoon:D Kiukunaihetta en kyllä pysty enää muistamaan…20140514_133901

2. Vuosi on 2002 ja tapahtumana yleisurheilun koulujenväliset kilpailut Ratinassa. Hyppäsin kisoissa silloisen pituushyppyennätykseni, mutta jäin muistaakseni koko kisassa harmittavasti sentillä neljänneksi. Päivä jäi mieleen kyllä vaan positiivisesti, joten ei mainittavaa katkeruutta häviöstä ilmassa!:D20140514_131717

3. Tässä kuvassa ollaan just voitettu meidän monta vuotta yhdessä pelanneen dreamteamin kanssa hikinen ottelutaisto ja samalla Keskisen alueen A-tyttöjen pronssia keväällä 2011. Korisjoukkue oli kyllä teinivuosien se ”the thing”. Oli mahtavaa kuulua osaks ryhmää, jossa oli hyviä kavereita ja joiden kanssa pelattiin ikimuistoisia pelejä ja tehtiin pelireissuja ulkomaillekin asti:)20140514_132121-001

4. Juoksun huumaa Espanjan auringon alla loppusyksystä 2012. Oli ihan mieletön fiilis lähteä pinkomaan lämpimään aamuauringonnousuun, kun samaan aikaan Suomessa oli jo syksysateet ja kaamos meneillään. Harmi kyllä hyvät ilmat kesti meillä vaan reilu viikon ja pari vikaa viikkoa olikin sitten aika sateista Epsanjassakin:D Näihin aikoihin kipinä saliharrastukseen  syttyi osaks oman korisjoukkueen hajoamisen seurauksena…20140514_132554

5. Pirkanhiihto 45km talvella 2013. Toinen oma pirkanhiihtokerta lähdöstä maaliin. Pirkanhiihto kokonaisena tai puolikkaana on ollut meidän perheessä perinteenä jo isän nuoruusvuosista asti. Muutama siskojen miehistäkin on heitetty meidän perheen tulikasteeseen mukaan ja kunniakkaasti on päässyt aina kaikki maaliin saakka:D Harmittavasti tänä vuonna Pirkanhiihto jouduttiin perumaan, kun lunta ei ollut nimeksikään, mutta ensvuonna hyökätään taas ladulle kovempana kuin koskaan vai mitä siskot;) Mahtavaa olis myös sivakoida Pirkanhiihdon kuninkuusmatka 90km joku vuosi…20140514_132743

6. Tänhetken lemppariurheilu; saleilu! No need to say more!IMG_20140119_090746

Sade

2 vastausta artikkeliin “6 urheilukuvaa vuosien varrelta”

  1. Vanhat valokuvakansiot on kyllä ihan parhaita! Niiden pariin aina jotenkin uppoutuu ja aikaa kuluu:D

    • Jep! Omasta mielestä niissä teetetyissä ja kansiotetuissa on eritoten tunnelmaa verrattuna vaan koneella selailuun, vaikka periaatteessa ihan sama asia…:D

 
Tykkää jutusta