Oon voimissain

PIKATERKUT!

Reilu viikko sitten kirjoittelin väsymyksestä ja levontarpeesta. Väsymyspiikki on nyt selätetty viikon täyslevolla ja tänä viikonloppuna kävin jo salilla ja vähän lenkkeilemässäkin. Lepäilyn lisäks viime viikkoon kuului kyllä muun muassa aina maukasta kasvissosekeittoa, töitä sekä Pyrinnön kannustamista korisliigan finaaleihin Pyynikillä. Ei siis ihan makaamiseksi mennyt koko viikko:D

IMG_20140508_230336

IMG_20140506_211755

Tän viikonlopun siskonlapset oli meillä kylässä ja lauantaina jännitettiinkin viidensiä korisliigan välieriä kotikoneelta kummipojan kans. Jääkiekon MM-kisatkin alko taas tähän sopivaan saumaan niin ei ainakaan lopu kisakatsomojännitys kesken hetkeen!

Oon tällä hetkellä muuten ihan himossa allaolevan kuvan alareunassa näkyvään kauraleipä+avokado+mustapippuri comboon. En tiedä miks himo on nyt yhtäkkiä alkanut näin vahvana, voisin syödä kyseistä yhdistelmää vaikka millä mitalla mutta yritetään pysyä kohtuudessa…:D

IMG_20140508_230612

Reenailu viikon tauon jälkeen tuntu samalla ihanalta ja raskaalta. Paikat kipeyty pienen tauon jälkeen enemmän kuin yleensä ja lähdin vähän pienemmillä painoilla liikenteeseen, mutta toisaalta tuli taas niin hyvä fiilis reenin jälkeen, että huh!:)

Nyt lähden kohti salia ja olkapääojentajia, että ehdin rauhoittua illaksi ensimmäisen korisliigan finaalin ääreen! HUIPPUA VIIKKOA!:)

IMG_20140430_181944

Sade

 
Tykkää jutusta