Makeuttamaton maapähkinälevite

Nopea pikku herkkuvinkkimuistutus: Gluteenittomuuteen siirtymisen jälkeen on tullut syötyä riisikakkuja välipaloina ja hiilihydraatinlähteenä yhä enenevissä määrin. Parasta ne on ehdottomasti ”perinteisellä herkkutyylillä” banaanisiivujen ja maapähkinälevitteen kera esimerkiksi välipalana nautittuna, mutta muutenkin varsinkin harjoittelueväinä riisikakut oli helppoa lounasta kalkkunasuikaleiden kanssa nautittuina. Mää myös tykkään riisikakkujen mausta ihan pelkältäänkin, joidenkin mielestä kun ne maistuu ihan vaan sitkeältä pahvilta…:D

IMG_20140416_085159

Parempi vaihtoehto perinteiselle Nutellalle löytyy amonan makeuttamattomasta maapähkinälevitteestä. Makeuttamaton versio ei pidä ssällään mitään muuta kuin paahdettua maapähkinää ja vaikka kaloreita tässäkin on aika reippaasti, niin niin on myös niitä tarvittavia hyviä rasvoja:) EIkä tätä olekaan tarkoitus syödä lusikkakaupalla…

Tavallinen ja makeuttamaton versio on muuten kaupan hillohyllyllä usein ihan vieri vieressä, joten kandee olla tarkkana ton makeuttamattoman version valinnassa, jos sen halajaa napata mukaansa:)

IMG_20140416_170316

Sade

5 vastausta artikkeliin “Makeuttamaton maapähkinälevite”

    • Kiitos kuuluu valokuvaajakämppikselle:) Kuvienoton jälkeen sanoin vaan ”tee mulle banneri” ja tää tuli parin minan päästä takas! (Y) 😀

  1. Munkin mielestä riisikakut on hyviä paljaaltaan! Mutta tuommoiset vois kyllä hyvin sopia johonkin herkuttelupäivään! 🙂 pienenä tuli syötyä sellaisia riisikakkuja jotka oli kuorrutettu jollain juuston makuisella jauheella tms. Onkohan sellaisia enää olemassakaan 🙂

    • Ai mää luulin, että ne maustetut versiot on vasta lähiaikoina tullut kauppoihin:D mutta mitä oon sivusilmällä kattonu nii nykyään löytyy moniakin makuja, juusto, sourcream&onion, bacon jne jotka varmaan sopis kyl hyvin suolaseen herkutteluun!:)

 
Tykkää jutusta