Herkkupäivä pääsiäisen kunniaks!

PhotoGrid_1397895377395

Torstaina puksutin Kouvolaan siskon luokse. Tänään pääsin sit kätevästi porukoiden ja veikan mukana Kouvolasta tänne koti Tampereelle, johon kokoontui lisää perhettä pääsiäisenviettoon. Kiitos sisko(t) perheineen itäsuomen pääsiäispöydästä, joka sisälsi mm. seuraavaa; itäsuomalaista särälammasta, parsakeittoa, pashatuorejuustokakkua, hedelmäpavlovaa, mun ja siskontytön tekemiä täytettyjä kindermunayllätyksiä ja PEHMEÄÄ KOUVOLAN LAKUA:) Runsaat salaatit kuului toki asiaan niin ei mennyt ihan överiksi!;) ( Mulla kyllä meni, mutta sillon kun pidän herkkupäivän niin teen sen yleensä sit kunnolla)

Pääsiäisloma oli hyvä aloittaa torstaina harjoittelun loputtua allaolevien kommenttien siivittämänä. Muutama epätoivonhetki toki harjoittelussa koettiin, mutta aika hyvin selvittiin urakasta sitten loppujenlopuksi!

IMG_20140417_212658

Mämmi jäi tänä vuonna gluteenittomuuden takia maistelematta, mutta Mignonmunan kaupassa nähtyäni tuli ”pakkomielle” testata makua nyt aikuisena, kun viimeks Mignonia lapsena syödessä sain siitä muistaakseni jonkun trauman. Maistelupäätelmä: Tuhtia ja ihan hyvää, mutta ei tod. niin erikoista kuitenkaan.. Löytyykö mielipiteitä Mignon munista? Se on yleensä aikalailla puolesta tai vastaan tässä muna-asiassa:D

IMG_20140419_083247

IMG_20140417_204920

Kompressiosäärystimet pääsi tänään taas käyttöön, kun paineltiin suoraan sängystä siskojen kanssa tunnin lenkille mielettömään aamuaurinkoon ja lämpöön. Saldona kasa hikeä, reipas päivänalotus ja kevään ekat kunnon naamapisamat! Lenkin jälkeen vatsassa kurni ja pehmeä pellavasiemenpuuro maistui jos mahdollista vielä paremmalta kuin tavallisena aamuna:)

IMG_20140419_105201

IMG_20140419_103144

IMG_20140419_112511

Rentoutukaahan nyt pitkät pyhät, kun kerran aikaa on. Thats my plan…. Ens viikolla pitäis tosin muutamassa päivässä sisäistää yks hirveä tenttikirja, mutta sen selättämisen jälkeen kouluhommat on aikalailla paketissa tältä vuodelta. Ensimmäinen vuosi yliopistossa on ollut mielekkäämpää kuin osasin toivoa ja ala on just se mitä haluan! JEA! Onnea kaikille pääsykoekirjojen kanssa hinkkaaville, tehkää unelmista totta;)

Sade

 
Tykkää jutusta