Pinkki Zeropoint piristys

_MG_7545-2 kopio

No moro! Luulin, että viime kirjoittelusta on viikko, mutta jaa tässä menikin jo kaksi:D Harjoittelu pitää mut todella kiireisenä, etenkin ”henkisesti”, kun päivät toistaa seuraavanlaisella kaavalla toisiaan: aamulla meen koululle valmisteleen tunteja ja miettimään viimeiset organisointitarpeet ja välineet, joita opetuksessa tullaan käyttämään, pidetään parin kanssa opetustunnit, käydään palautekeskustelu läpi ohjaajien kanssa, suunnitellaan, tulostetaan ja kopioidaan matskua seuraavia päiviä varten ja viimeistellään tuntisuunnitelmia. Harjoittelusta raahaudun salille, kauppaan tai kotiin, seuraavan päivän tuntisuunnitelmien korjausten pariin ohjaajien ehdotusten mukaisesti ja valmistaudun henkisesti seuraavaan päivään:D Huh. Vielä ensi viikko kuluu opettajan roolissa ja sitten taas takaisin pelkän opiskelijastatuksen suojiin:D

Keskiviikkona kävin harjoittelun jälkeen tutustumassa Akvamariinin showroomiin ja katsastamassa kevään ja tulevan kesän urheiluvaateuutuuksia. Meinasin nukahtaa bussiin matkalla, joten olin aika pöllämystyneenä paikanpäällä ja kamerakin jäi siinä pöhnässä laukunpohjalle. Kierreltiin rennon esittelijän kanssa showroom läpi ja ihastelin merkkien ihania värikkäitä uutuuksia etenkin kuoritakeissa. Fjällravenin Kånkenin nahkayksityiskohdilla tuunattu versio jäi myös himotuttaan niin, että en mää enää sitä tavallista halua, vaan tuunatun version tiätty! Oli muuten hauska yhteensattuma, että mulle showroomia esitellyt nuori nainen oli myös kotoisin Tampereelta ja käynyt saman ilmaisutaitolukion kun mää, mutta vaan muutamia vuosia aiemmin:)

_MG_7543-1 kopio

Sain showroomilta mukaani Nivean tuotepaketin ja mikä parasta ZEROPOINTIN KOMPRESSIOSÄÄRYSTIMET! Nää tuli oikeasti kuin tilauksesta, sillä kännykän muistiinpanoissa on roikkunut jo kauan ostoslistalla kyseiset sokkendaalit. Viime sunnuntaina käytiin myös lenkillä pitkä keskustelu näistä siskon kanssa ja taisin sanoa jotain, että pitää kyllä nyt mennä vihdoin ja viimein ostaan kyseinen tuote:D Itse aion käyttää säärystimiä etenkin juoksussa, johon niitä mulle suositeltiinkin. Säärystimistä on hyötyä myös esimerkiksi jalkareeneissä tai seisomatyössä, jossa jalat on kovilla. Säärystimistä on tehty myös sukkaversio, joka sopii esimerkiksi lentosukaksi. Voin kertoa säärystimistä oman mielipiteeni paremmin kunhan oon päässyt niitä kunnolla testailemaan, mutta tässä Zeropointin sivulta lainattua tietoa, jotta selviää vähän mistä säärystimissä on kyse:

 • Ennen suoritusta kompressiosäärystin aktivoi lihakset ja herättää aineenvaihdunnan (mm. pienempi loukkaantumisriski)
 • Kompressio tehostaa suorituksen aikana verenkiertoa, jolloin lihakset saavat enemmän happea ja energiaa (parempi suorituskyky ja tehokkuus)
 • Suorituksen aikana kompression avulla tehostetaan aineenvaihduntaa ja lymfaattisen järjestelmän toimintaa, jolloin mm. maitohapot poistuvat lihaksesta nopeammin
 • Kompressiolla on myös ns. tukeva vaikutus joka tekee harjoittelusta mielekkäämpää sekä keventää jalkoja. Lisäksi kompressio vähentää mm. lihasjännitystä ja suorituksen aikana usein syntyviä pehmytkudosvaurioita
 • Vahvan kompressiopaineen ansiosta urheilusuorituksesta palautuminen nopeutuu
 • Lajisuositukset: esim. aerobic- ja kuntosali, hiihto, kaikki palloilulajit

Huom! Kompressiosäärystimiä suositellaan myös akillesvaivojen, pohjekramppien ja penikkataudin hoitamiseen

_MG_7556-4 kopio

Käytiin Sampsan kanssa tänään kuvailemassa studiolla ihan vaan ”huviks”. Sampsa saa kokemusta kameran takaa ja mää edestä eli yhteistyö pelaa;) Kuvia studiosessioilta tulossa lisää, kunhan vaan saan ne kaikki käsiini. Postauksen kuvat on osa näistä tänään studiossa Sampsan toimesta otetuista shooteista. Kiitos Sampsukka:)  Hyvää viikonloppua!

Sade

11 vastausta artikkeliin “Pinkki Zeropoint piristys”

 1. No ni, nyt mäkin tarviin, mistä noita saa :)? Ihania kuvia!

  • Ainakin intersporteista, sportiasta ja jostain muista erikoisurheiluliikkeistä pitäis löytyä. Niin ja stokkalta!:D

   • Ok, pyydän ehkä synttärilahjaks 🙂 onko ollut toimivat ja puristaako käytössä :)?

    • En oo päässyt vielä ”kunnolla” testaan, mutta huomenna salille jalkaan!:) No kyl se vähän puristaa sillain kun lentosukka, kävin kyl viel vaihtamassa mun kokoa pienempään kun otin eka isomman koon:)

     • Juu, meinasikin just hyvällä tapaa et saisikin vähän puristaa että varmasti toimii 🙂 kerro sitten lisää käyttökokemuksia kun tiedät 😉

 2. Kauniita kuvia! Varmaan vaikuttaa, että on niin nätti kuvattava :)) hihi.

 
Tykkää jutusta