Viikon snapshottei

Viime sunnuntai. Kello kahden hujakoilla. Viimeinen raskas kymppi maastossa alkamassa, hapot painaa jaloissa ja alaselässä, jaksaa jaksaa maali melkein jo häämöttää… Juu ei tälläkertaa sitten oltukaan perinteisesti noissa peruutetun Pirkanhiihdon tunnelmissa, vaan ladun sijaan kotona hiihtoporukan kanssa kaffittelemassa Pyynikintornin munkeilla ja omatekemillä laskiaspullilla. Olishan se kilpailuun osallistuminenkin ollut tällaisen vähälumisen talven jälkeen vähän huteralla pohjalla parin hiihtokerran jälkeen, mutta siitä oon varma että maaliin asti olisin päässyt ihan kelpoajassa. Kun tieto Pirkanhiihdon peruuntumisesta tuli reaaliajassa  facebookkiin tapahtuman sivuille niin lähetin heti iskälle viestin: PIRKANHIIHTO ja REPPU (reppuhiihto) peruttu kaikin osin, voi PEPPU! 😀

IMG_20140305_150550

Viime viikonloppuista aamulenkkeilyä ikuistettuna tutussa lähimaastossa. Kuvanottohetkellä päässä soi Juicen Tampereen aamu…Yks erinomainen puoli muuten siinä, että äiti ei ikinä heitä mitään täällä meneen; löytää aina ”uusia” vaatteita, laukkuja, kenkiä yms. jostain kaappien perältä t. jalassa jonkun isosiskoista ikivanhat retro Niket

IMG_20140301_101116

IMG_20140305_150056

IMG_20140305_150147

Keskiviikon ja torstain salireenien jälkeiset afterworkout ruokahetket ikuistettuna. Tärkeä komponentti on myös toi Aamulehti jonka selaan täällä rauhassa läpi yleensä vasta lounaalla. Aamulla on aina kiirus valmistella ruoat valmiiks salilta paluuta varten ja pakata urheilukimpsut kokoon ja lähteä salille, eikä siinä ehdi mitään jäädä rauhassa lukemaan…

IMG_20140305_150451

IMG_20140306_131044

Torstaina tein leikkauksen vuosipäivän kunniaks proteiinilettuja mustikkamaitorahkatäytteellä. Reseptinä Voimariinin tiukkisversio 🙂

IMG_20140306_130945

IMG_20140306_130309

IMG_20140306_130542

IMG_20140306_130412

Helsingistä en oo vielä onnistunut löytämään Skyrien uusia makuja, mutta täällä löyty kaupasta veriappelsiini! Aika monta purkkia kulu kyseistä makua viikonaikana ja tää nousikin heti kirkkaasti mun lempparimakulistan kärkeen! Ranking tällä hetkellä: 1.Veriappelsiini 2.Uuniomena 3.Kuningatar 4.Vanilja. NAMNAM

IMG_20140305_145143

Eilen illalla nautittiin illalliseksi kotisushia veljen perheen kera. Ite vedin rullia taas pelkällä kasviskalatäytteellä ilman riisiä. Maistuu kyllä mun mielestä ihan yhtä hyvältä rullat ilman riisiäkin:PIMG_20140308_141757

IMG_20140309_141044

Salireenejä ja lenkkejä kerty molempia plakkariin tänviikon aikana kolme plus kolme. Tänään kävin aamusta vielä vähän raskaammalla hölkällä täällä Tampereen maisemissa ja nyt onkin aika lähteä puksuttamaan kohti Helsinkikotia! Henkinen valmistautuminen huomiseen aamusaliin ja sen jälkeiseen ensimmäisen kouluharjoittelujakson infopäivään alkakoon! Kevät lähenee ja ilmat lämpenee, energistä viikonalkua!:)PhotoGrid_1394367684155

Sade

4 vastausta artikkeliin “Viikon snapshottei”

  1. Mulla meni molemmat skyrin uutuusmaut kärkilistalle 1.veriappelsiini 2.vanilja 3.ananas 4.mangomeloni5.uuniomena 6.kuningatar:P mangoa en ole vielä päässyt maistamaan :p

    • Mää en oo vielä päässyt ananaksen enkä mangon makuun!! Pakko ruveta oikein ettimällä ettiin noita uutuuksia ympäri kauppoja:D

  2. Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta löysin blogisi vata hiljattain ja oon ihan mykistynyt. Luulin, että mulla on ongelmia mun selän kanssa, mutta luettuani blogiasi tuntuu, että omat ongelmat on aika pieniä verrattuna siihen, mitä sä oot kokenu. 🙂
    Luin aiemmasta postauksestasi, että sulla on skolioosi? Mulla on myös. Vaivaako se sulla treenausta vai onko se vaan pelkkä ulkonäköhaitta? Mulla ei haittaa muuten, mutta joskus kovasta kyykkytreenistä saattaa alaselkä tulla vähän kireeks. Enemmänkin tää on sellanen ulkonäköhaitta, kun mun kyljet on jotenkin epäsymmetriset skolioosin ja sitä kautta lantion lievän vinouden takia.

    • Mulla skolioosi ei oo mistään pahimmasta päästä, mutta kyllä usein reenin jälkee toinen puoli selkää on enemmän jumissa kun toinen ja esim kulmasoudussa tangolla huomaa että toinen puoli lavoista kiertyy jotenkin vähän eri suuntaan kun toinen. Ja mulla myös kyljissä epäsymmetriaa kun rangan lievä S muoto epätasapainottaa selän ja lantiota:/ Onneks vaiva ei aiheuta kuitenkaan itelleni mitään jatkuvaa särkyä tai kipua joten aika pikkuvikaisena itelle ilmenee:)

 
Tykkää jutusta