This and that

Koko viikonloppu meni flunssan kourissa, mutta maanantaina rynnin takas salille ja nyt on takana kaikki neljä viikon salireeniä- ja vielä erittäin hyvää sellasta! Pikku tauko ja lepo teki hyvää ja nyt tuntu reenit taas jokapaikassa missä pitääkin:) Nuhaa vielä vähän pukkaa, mutta muuten tällähetkellä on jo ihan jees olo!

Tein viikonloppuna Tampereella välipalaks mustikkaprotskupiirakkaa. Söin ite himossa tosta varmaan ainakin puolet, sillä musta se oli oikein bra ja mehevää, mutta muut ei oikein syttynyt tälle. Veikka ei tiennyt, että kyseessä on joku ”erikoispiirakka”, otti lusikan suuhun ja melkein sylkäs ulos: MITÄ TÄÄ ON!?:DDownloads4

Kaiken maailman maailmanmestaruus ja olympiakisat on mulle yhtä juhlaa, sillä oon penkkiurheilija henkeen ja vereen ja kisoja on nytkin tullut katseltua intensiivisesti. Poru kurkussa fiilistelin kotisohvalla kun miehet voitti hiihdossa kultaa, Venäjäkin lyötiin ja naisille ylivoimaisen Björgenin jälkeen hopeaa! Mahtavaa kannustaa ja jännittää urheilijoiden suorituksia telsun ääressä!
Downloads5

Blogi on jäänyt vähän sivuun huonon netin ja mun höyryveturitietsikan takia. Kämppis on lomalla ja joudun sinnittelemään mun kännykän netillä myös kotona, joten se on lievästi sanottuna aika ylikuormitettuna:D Kuvien lataus kestää ja kestää ja kestää… 

Vähän aikaa ajattelin kyllä vielä sinnitellä tällä maailmankaikkeuden hitaimmalla ja äänekkäimmällä koneella ja sitten on aika päivittyä tälle aikakaudelle:D Kotona veikan omenalla on sairaan kätsyä tehdä postauksia ja se olis kyllä aika unelmakone.. Tää kone on kyllä puksuttanut menemään jo kauan ja tähän on tallennettuna mun tuhatsatamiljoonaa kuvaa vuodesta 2006 lähtien.. Toki ne on myös ullkoisella muistilla tallessa, mutta en oo silti raaskinut poistaa niitä koneelta:D Ei siis ihme, jos kone pimahtaa hetkenä minä hyvänsä.Downloads6

Huomenna nokka kohti Joensuuta opiskelijarientoihin koko viikonlopuksi! Superia! Ehkä ens kerralla palaan tänne taas jonkun vähän vähemmän höpöhöpöpostauksen kanssa. Cocovin tuotteistakin tulossa postausta, kunhan oon päässyt niitä vielä enemmän testailemaan. Rentouttavaa tulevaa viikonloppua!:)

Sade

2 vastausta artikkeliin “This and that”

 
Tykkää jutusta