Viikko paketissa

Ihanaa sunnuntaita! Tulin just salilta vetäsemästä viikon viimeisen reenin ja nyt on vuorossa ruoanlaittoa ja tsilbausta. Ajattelin tällä kertaa jakaa ihan vaan random kännykkään tallentuneita instagram kuvia viikon ajalta. Ihme kyllä joukossa ei ole yhtäkään ”jee mä salilla” kuvaa, vaikka tän viikon reenit on ollut ihan superhyviä ja oon saanut hyvin tuntumaan jokapuolella.

Maanantaina kokkasin ja postasin porkkanalämpimäiset vielä Tampereelta, mutta illaksi puksuttelin Helsinkikotiin. Mää tykkään matkustaa junalla, musat tai tulpat vaan korviin ja blogien selailua & koulukirjojen lukua niin johan aika sujahtaa:)

Junatyöskentelyä// Uudet popot// Netistä tilatut Versa grippsit saapu!! Ihan huiput ja tuli todellakin tarpeeseen, kun näppituntuma tuppas aina loppumaan kesken reenin. Sumoveto tangollakin lähti ihan uuteen sfääriin// Lumikinosten keskellä vaeltamisen jälkeen kuppikuumaa kiitosDownloads1-002

Torstaina kävin kontrollilääkärissä ihottumasta ja ens tiistaina mun ihosta otetaan koepala ja lähetetään eteenpäin tutkittavaks johonkin (oon hyvin perillä mihin…) No sen tiän et pari tikkiä tulee tohon alakylkeen ja saunakielto hetkeks, buu:( Torstai oli muuten toivoa täynnä ja lähdettiin opiskelijaporukan kanssa risteilemään Helsinki-Tallinna väli. Oli ihan superhauskaa ja tanssilattiaa hinkattiin viimeiseen asti:D Kiitos ihanat kamut!:))

Selfieposetusta laivalla, need i say more?:DDownloads-002

Puuroa napaan// Uus proteiinirahka kokeilussa, ei paha ollenkaan:P// Broileripastaa// Joku pihtaa laivalla ristiseiskaa…Downloads2-002

Eilen kävin hoitamassa aamun veljenpoikia, josta suuntasin suoraan salille ja siirryin sitten jatkamaan päivää siskon luokse. Ilta eteni lauantaisaunan, hyvän ruoan ja UMK-skaban katselun lomassa:) Rento viikko takana ja huomenna taas uus edessä. Mulla ei oo useinkaan mitään maanantaivihaa. Maanantai on ennemminkin just hyvä startti aina uuteen reeniviikkoon ja uusiin juttuihin. Ens viikollakin on tiedossa kaikkea kivaa opiskelujen merkeissä ja viikonloppuna suuntaan siskolle itä-Suomeen sisarustenlasten yhteissynttärijuhliin:) Stay positive people!IMG_20140201_165844(1)

Fitfashionin sivuille on muuten avattu uusi kaikille avoin Keskustelu-osio. Sieltä löytyy keskusteluille eri alakategorioita ja muun muassa urheiluvälineiden myynti/ostotori. Käykää tsekkaan!:)

Sade

 
Tykkää jutusta