Ladulla vihdoinkin!

Oon viikonlopunvietossa Tampereella ja pääsin vihdoin avaan hiihtokauden Kaupin tykkiladulla aika monen muun kanssahiihtäjän kanssa:D Poskia punotti ja ilma höyrys, mutta ei ollu kylmä ei! Tauon jälkeen kyllä aina huomaa miten kokonaisvaltaisesti kroppaa hiihdossa käytetäänkään; jalat, keskivartalo, kädet, selkä kaikki käyttöön! Sykkeet nousi ja hiki virtas. Kuka jaksaa käydä talvella lenkillä kun voi mennä hiihtään ja tekeen mun mielestä niin paljon tehokkaampaa ja kivempaa aktiviteettia!? EN TAJUA!

Niin ja vaikken mikään välineurheilija olekaan niin kummasti uus tekninen kerrasto ja yllätyksenä Tampereella odottaneet tuliterät sukset nostatti hiihtofiilistä vielä korkeammalle:) Huomenna suunnitelmissa tehdä sama aamuhiihtoreissu uusiks!

IMG_20140125_045928

IMG_20140125_160526

IMG_20140125_105512Btw mun ihottuma ei sitten talttunutkaan kortisonilla ja jouduin meneen uudestaan ihotautilääkärille torstaina. Tuloksena antibioottikuuri, jokailtaiset ”lumiukko” kokovartalorasvailut ja ens viikolle kontrolliaika. Yltiöpäistä hikoilua tulis välttää nyt sen aikaa että ihottuma lähtee laskeen (lähtenyt jo) joten torstain haukka-rinta reeni oli ”äijäpunemeininkiä” pidemmillä levoilla turhia hötkyilemättä:D

IMG_20140125_121110

IMG_20140125_121228Hiihdon jälkeen maistu kala ja potut! Ja pähkinävälkkis rahkan kera:)

IMG_20140125_143051IMG_20140125_143203InShapea on muuten nyt takana kaks viikkoa. Mulla ei ole ohjelmasta oikeastaan sen kummempaa raportoitavaa kun että reenit tuntuu ja ruoka on tavallisen ihanaa ja sopivassa määrin. Lisäyksiä tai kiristyksiä en tee ainakaan vielä, koska koen että reeni ja ruoka on aika sopivassa balanssissa mulle just nyt:)

Onko muut jo päässyt hiihtään? Päivänpolttava kysymys: PERTSAA VAI VASPERIA???;)

Sade

3 vastausta artikkeliin “Ladulla vihdoinkin!”

  1. toi on kyllä totta, kuka oikeesti lähtee talvella lenkille jos voi hiihtää – en kans käsitä 😀 Hiihto on tehokas ja kiva laji! mulla itelläni ei oo suksia, mutta aina tilaisuuden tullen lähen kyllä ladulle, se on nii superitehokasta ja aivan ihanaa sillon kun on sopiva pikkupakkanen, vapaapäivä ja aurinko paistaa 🙂

  2. Moi, pakko kysyy mistä oot ostanu noi sun uudet tekniset kerrastot? Ja ”kuivuuks” ne hyvin, että ku hikoilet ettei vaa jää se hiki sinne jumii? 😀

 
Tykkää jutusta