Aikainen aamureeni

Aikainen lintu madon nappaa! Viime maanantain ruuhkaärsyyntymisen seurauksena päätin olla tänä maanantaina nokkelampi ja huitasta salille jo ennen koulua. Kassi ja kaikki valmiiks illalla, herätyskello kuudeks soittaan, vettä, lataria ja puoli aamupalaa naamaan (loput mukaan rasiaan) ja menoks!

Viikko lähti käyntiin olkapää-ojentaja reenillä, joka on ehkä lempparein reeni tällä hetkellä (selän lisäks!) Mulle sopii hyvin aamulla reenaaminen siinä mielessä, että sitten on sen koko päivän jotenkin vapaampi olo versus siihen, että koulunpenkillä pitkän päivän loppupuolella silmät lurpsaa ja ajatus salille energisenä menemisestä tuntuu aika kaukaselta:D Myös mitä vähemmän ihmisiä salilla, sen parempi!

IMG_20140119_090641Paras hetki reenin jälkeen: palkkari ja banaani nassuun. Näitäkin tiätty kulaus-haukkasu-kulaus-haukkasu tekniikalla yhteen sekoittaen:D Tänään oli vielä osa aamupala kookoskaurapuurostakin jäljellä reenin jälkeen nautittavaks niin kyllä kelpas! Kuvat on kylläkin jo lauantai-illan saunan ”ansaitsemis” hikireenistä. On ihan parasta, kun pääsee urheilun ja varsinkin hiihdon/luistelun jälkeen lämpimään saunaan rentoutuun.

No eniveis tänään ei paljon mitään saunoja näkynyt, vaan suuntasin hätsynpikaa suihkun kautta yhdeksäks havainnoimaan tunteja ja nyt odotellaan yliopistolla draamaluennon alkamista. Luennon jälkeen saankin sitten vaan syödä, hengata ja ilta huipentuu Saliksiin ja Satuhäihin. Erittäin leppoisa viikon aloitus mulla siis:)

Hiihdosta puheenollen: Pääsisinköhän jo vihdoin ens viikonloppuna avaan hiihtokauden!? Pirkka sieltä jo kovasti lähenee.. Saas kyllä nähdä päästäänkö koko kilpailua pitämään, jos ei lunta sada lisää…

IMG_20140119_090746ps. Mun mielestä tuolla ulkona ei edes ole mitenkään järisyttävän kylmä!? Tai sit mun karvakaulus toppatakki ja useat fleecevuoren sisältävät leggarit/sukkikset päällekkäin hoitaa vaan niin hyvin hommansa. Talvisin luovun kyllä kaikesta ”tyylikkyydestä” ja puen suosiolla vaan kerroksia kunnolla päälleni. Ei siinä sen kummempaa kun sitten vaan kuoriudutaan salilla parista kolmesta pökäkerroksesta ennen reenihousuihin asti pääsemistä…:D

Tulipa tänään(kin) näköjään nappastua pakollinen jee olin salilla kuva. Kello tasan kahdeksalta olkapäät ja ojentajat kiitti ja mää poistuin kohti pukkaria ylhäisessä yksinäisyydessäni…

Tehokasta aamu- tai iltareeniviikkoa kaikille!

IMG_20140120_082547 (1)

Sade

2 vastausta artikkeliin “Aikainen aamureeni”

  1. aamutreenit on kyllä ihan parhaita! 🙂 eikä vähiten siks että voi sit illalla rauhassa kattoo saliksia. hehe

 
Tykkää jutusta