Kauppalista: ”Basic”

Aikalailla samoja asioita tulee raahattua joka kerta kaupasta kotiin; rahkaa, raejuustoa, banskuja, vihanneksia, jauhelihaa/kanaa/kalkkunaa/tonnikalaa, marjoja pakkaseen, silloin tällöin Realia ja harvoin kuten nyt maitoa… Rahkoja ja täysjyvää riisin, pastan, spagetin ja lättyjen muodossa löyty tälläkertaa kotoa jo valmiiks, joten ne jäi kauppalistalta pois, mutta muuten kaikki on niin beisikkiä, ettei hyllyillä ehdi tulla valinnanvaikeutta kun nappaa vaan samat tutut ja turvalliset aina mukaan:D

20140117_130113

20140117_130006

Nyt on muuten InShapen reenit kierretty kauttaaltaan läpi ja hyvältä vaikuttaa tulevat viikot. Jotkut ohjelman liikkeet vaati vähän säätöä ja kokeilua, joten vasta ens viikolla pääsee vielä paremmin reeniin kiinni, kun tietää suurinpiirtein painot ja liikeradat jo paremmin, eikä aikaa mee turhaan venkoiluun ja sähläykseen:)

Alla eilisen reenin jälkeen suuhun hotkastu enemmän hiilaria sisältävä päivällissetti eli täysjyvätortillaa, tonnikalaa vedessä, paprikaa, salaattia, kananmunaa ja realia. Hyvää, simppeliä ja terveellistä! Mun ruoat ei oo kyllä ikinä ulkomuodoltaan mitään kedonkukkasia varsinkaan kun tykkään sekoittaa kaikki eri aterianosat aina toisiinsa puurosta ja raikkarista lähtien:D Mutta ei se näkö vaan maku!

IMG_4401

IMG_4402

Erilaiset superfuudit ja terveellinen ruoka ylipäätään on kiinnostanut mua yhä enenevässä määrin jo pidemmän aikaa. Kaupassa tulee plärättyä tuoteselosteita läpi tiukalla silmällä ja Punnitse ja Säästässä hypistelen ja hifistelen aina kaikkia uusia superfoodeja ja raakaravintotuotteita. Tähän liittyen aloitankin enemmän kuin mielelläni uuden yhteistyön CoCoVin kanssa! Osa CoCoVin tuotteista on itselleni jo tuttuja ja käytössä, mutta CoCovin laajassa superfood valikoimassa riittää kyllä uutta ihanaa ihmeteltävää ja kokeiltavaa. Yrityksen imago, tuotteiden korkea laatu, puhtaat raaka-aineet ja lisäaineettomuus puhuvat puolestaan ja liputankin CoCoVin tuotteiden puolesta kyllä ihan vilpittömästi kybällä! 🙂

Ihana talvisää ulkona! Mää luen vielä tenttiin, käyn salilla ja meen salilta suoraan siskon luokse illanviettoon ja saunaan:) Rentouttavaa lauantaita!

Sade

2 vastausta artikkeliin “Kauppalista: ”Basic””

  1. Realia moni hehkuttaa ja hyväähän sekin on, mutta katsastakaas pirkka ruisvuokaleipä (pussissa lilaa muistaakseni), aikalailla samaa tavaraa.. 🙂

    • Hei kiitti vinkistä! Aina kuulee vaan just realia suositeltavan mut pitääkin ens kerralla tsekkaa toi!:)

 
Tykkää jutusta