Ravintolisiä ja protein puddingia

Fitnesstukusta tilaamani paketti saapui maanantaina ja toi mukanaan kaivattuja tehoja reenaamiseen! TIlaukseen olin näppäillyt pohdintojen ja vertailujen jälkeen uuden lemppari protskujauhemaun cookies&creamin, Intensity latausjuoman, Octane treenijuoman ja Mannisen vanilja proteinpudding tonkan.

IMG_4392

IMG_4390

Lataus- ja treenijuoman käyttöä suositeltiin jo BC:n aikana, ja näin jälkikäteen ajateltuna näiden käyttö olis ollut kyllä kannattavaa, koska BC:ssä mentiin niin pienillä kaloreilla, että välillä tuntu reeneissä olevan ihan voimat loppu ja energiat kateissa. Nyt In Shapessa ruokaa ja energiaa on muutenkin enemmän, mutta lisätehotkaan ei ole pahitteeksi (ja niiden käyttöä siis suositellaan valmennuksen aikana!) Oon nyt testannut molempia sekä lataria että treenijuomaa reeneissä ja hyvin tuntuu toimivan! Latari tosin on sellanen energiapaukku, että otan sen vaan jos oikeasti oon väsynyt ja menossa esimerkiks suoraan pitkän koulupäivän jälkeen salille, sillä muuten vois tulla illalla uniongelmia liiasta energisyydestä:D Intensityä kuvaillaan fitnesstukun sivuilla näin: ”Star Nutritionin Intensity on tehonlisääjä, joka antaa intensiivistä, kestävää energiaa ja räjähtävää voimaa! Parempi fokus, parempi lihaskontakti, voimakas pumppi, lisää voimaa, lisää kestävyyttä ja vähemmän maitohappoja.”

Octanea oon käyttänyt myös nyt tän viikon reeneissä ja hyvältä tuntuu. Antaa myös energiaa ja lisää suoritustehoa, edistää palautumista ja sisältää muun muassa BCAA:ta, L-glutamiinia, sitrulliinimalaattia ja B6-vitamiinia. Octanea voi käyttää ennen reeniä, reenin aikana sarjojen välissä ja reenin jälkeen palauttamisen apuna. Kyllä on jaksanut painaa näiden avulla taas vähän paremmin:)

IMG_4396

IMG_4398

Mannisen proteinpuddingissa kiinnostuin erityisesti luettuani sen sopivuudesta myös laktoosi-intoleranssin omaaville. Mulla reagoi maha herkästi joihinkin protskupatukoihin ja lievästi esimerkiks Fastin Proteinpuddingeihin, joita syödessä käytän laktoosipillereitä, joten vähälaktoosittomuus/laktoosittomuus on kaikissa proteiinituotteissa aina itelleni suuri plussa!

IMG_4411

IMG_4408

Voimariinikin on kovasti Mannisen puddingin tykkääjiä ja täytyy sanoa, että munkin arvioinneissa vie kyllä tällä erää Mannisen pudding ykkössijan! Tosin Fastin Caramelin sekoitan lähes aina veteen ja Mannista oon tehnyt nyt muutaman kerran maitoon, joten sekin tietysti vaikuttaa makuun osittain, mutta silti Fastin puddingeissa on  mielestäni vähän jauhoisempi koostumus ja keinotekoisempi maku. Kyllä Fastin Caramelikin silti menee tällä hetkellä mulla hyvin alas esimerkiks mustikoiden kera! Hyvä makuyhdistelmä ja mikä väri!:D

IMG_4415

IMG_20140117_014725IMG_20140117_014638 Onko jollain kokemuksia uudemmista Fastin proteinpuddingeista? Esimerkiks valkosuklaa-mansikasta, piparista tai omena-kanelista? Onkohan niiden koostumus jotenkin erilainen kuin näissä ensimmäisinä markkinoille tulleissa caramelissa ja suklaassa?:)

Sade

 
Tykkää jutusta