InShape ja ikävä ihottuma!

Hellöy! Hiljaisuuden aikana oon muun muassa palannut opiskelujen pariin Helsinkiin, kärsinyt yli viikon jatkuvasti pahenneesta yllättäen alkaneesta allergiaihottumatulehduksesta ympäri vartaloa, hakenut eilen vihdoin vaivaan kortisonikuurit+muut lääkkeet, jättänyt kokeiluksi ja mahdollisen syyn löytämiseksi lääkärin suosituksesta kaikki vitskut ja muut ravintolisäpillerit hetkeks pois ja aloittanut maanantaina Fitfarmin InShape valmennusohjelman parissa!

In Shapen reenit tuntuu hyvin jaotelluilta ja ruokapuoli pelaa, syödä saa syödä huomattavasti enemmän kun Bc:n aikana, mutta niin täytyykin, jotta lihas vois edes ajatuksellisesti kasvaa…:D Alkuviikon reenailua tosin haittas toi järkyttävä ihottuma ja kutina aikalailla etenkin hikisenä ja suihkun jälkeen. Hyrr oikein puistattaa se syyhyämisen tunne. Onneks huomenna pääsee reenaamaan jo ilman kutinaa! <3

IMG_20140115_040831IMG_20140115_041111IMG_20140115_041712

Opiskeluhaalarit saapu vihdoin, joten eikun Vappua odottelemaan! 😀 Suurin osa näistä ruokakuvista on muuten otettu jo viime viikolla vähän ”löysemmässä” kokkailussa, eivätkä ole siis InShapeen kuuluvia aterioita. Paitsi pari;) Alla ahvenfileitä, uuniperunaa katkarapuavokado-täytteellä ja kevyttä gruusialaista kaalilaatikkoa.

IMG_20140115_041307IMG_20140115_041216IMG_20140115_041541Kuntosaleilla riittää aina ruuhkaa tammikuisin, mutta meinas silti melkein silmät pudota päästä, kun astelin huitaisemaan selkäreeniä meidän taloyhtiön ”kämä” kuntosalille, jossa sain koko syksyn ylhäisessä yksinäisyydessäni  sillon tällön reenata. Mutta eipä tällä kertaa, siellä oli meinaan yhdessä pienessä hikisessä huoneessa_VIISI_ ihmistä jo ennen mua reenaamassa 😀 Ja vielä miehiä naisten vuorolla, josta tosin huomautin, mutta lähdin silti bussilla tohon oikealle lähisalille, sillä ei innostanut jäädä reenaamaan tilaan, jossa ei pystyisi tyyliin edes ohittamaan toista ilman ihokontaktia… Lähisalin ihmismäärä ei sitten enää tuntunutkaan yhtään ahdistavalta tohon kämikseen verrattuna…:D

Sade

3 vastausta artikkeliin “InShape ja ikävä ihottuma!”

  1. Toivottavasti ihottuma paranee!!
    Mitä toi tortillakuvan calorie free dippi on?

    t.salb

    • Fitnesstukusta tilailin proteiineja niin siellä myydään Walden Farmsin elintarvikkeita, ostin kesällä jo sellasta calorie-free caramel siirappia, ihan ok. Ton dipin ostin kun oli jossain tarjouksessa pari egee, menee porkkanoiden dippailussa ja tortillan välissä, mutta ei nyt mitään erikoisen erikoisen hyvää. Lisäaineet ja keinotekosuushan noissa vähän puskee läpi, kun kaikki ”oikee” on korvattu lisäaineilla että saadaan kaloritonta:)

 
Tykkää jutusta