FuelFood fitnessruokaa

Veikan joululahja mulle oli toiveena ilmaan heitetty uusi Hanna Skytän FuelFood fitnessruokakirja. Oon ehtinyt koluta kirjan jo kannesta kanteen tekstiosuudet enemmän ajatuksen kanssa ja reseptit silmäillen. Kirjassa on reseptien lisäksi kattava ja laaja tietopaketti ruoan vaikutuksesta kropan toimintaan ja reeniin. Asiaa löytyy myös muun muassa makro- ja mikroravintoaineista, superfoodeista, eri vitamiineista, hivenaineista, urheilulisäravinteista ja rasvanpolttajista.

IMG_4362-002

IMG_4366-002

IMG_4372-002

IMG_4367-002

Arkena en itse jaksa kokkailla mitään spesiaaleja. Sunnuntai on vakiintunut kokkauspäiväks, jollon teen mahdollisimman monen päivän ruoat etukäteen valmiiks, sillä mää en ainakaan koulun ja reenin jälkeen millään jaksa ruveta kokkaan keskellä viikkoa ja on niin helppoa vaan ottaa valmiiks rasioihin lajiteltu annos jääkaapista mikroon:D Liha/kana, täysjyvälisäke plus kurkkua, tomsua, paprikaa tai porkkanaa on aika perussettiä mun arkikokkauksissa…

Viikonloppuina tai ajan kanssa on kuitenkin ihana saada vähän vaihtelua ja kokkailla jotain terveellistä hyvää. Kirjan resepteistä löytyykin kokeiltavaa laidasta laitaan aamupalasta iltapalaan ja välkkäriherkkuihin. Ensimmäisenä kokeiluun lähtee varmaan omatekemät proteiinipatukat ja joku muu ”jälkkäriherkku”.

IMG_4368-002

IMG_4369-002

IMG_4370-002

KIrjan reseptejä ja kuvia katsellessa ei voi ainakaan kukaan väittää, että terveellinen ja ravinteikas ruoka olisi mautonta tai tylsää. Ehdoton plussa kirjassa on jokaisen reseptin alkuun kirjoitettu annoksen ravintosisältö ja makrojakauma. Ei tarvi ite ruveta säätämään ja laskemaan makroja! 

Uuden ajan terveellinen keittokirja on ainakin mun kokkauksiini tarpeellinen ja inspiroiva tulokas! Harmi kun joulu meni jo, sillä tässä olis ollut hyvä joululahjaidis monelle sporttimimmille. No kyllä vuoteen aina synttäreitä, vuosipäiviä ja muita juhlia mahtuu, joten pistäkäähän tästä korvan taakse hyvä lahjaidis hautumaan:)

IMG_4363-002

Sade

2 vastausta artikkeliin “FuelFood fitnessruokaa”

  1. Oon odottanu tuota kirjaa jo ties kuinka pitkään. Laitoin sen kirjaston varauslistalle pari kolme kuukautta sitten ja saan nähtäväst odottaa vielä jonkun tovin ennen kuin on mun vuoro päästä lukemaan tuo. 😀

    • Oho onpa siinä jonoa! Mutta on kyllä ainakin itsestä tosi kattava ja inspiroiva opus!:) Toivottavasti pääset pian käsiksi:D

 
Tykkää jutusta