Alkuvuoden tulevat reenikuviot

Tiistaisen reenin jälkeen pukkariposetusta autuaan tietämättömänä seuraavana aamuna iskevästä flunssasta…

IMG_20131210_194349Mutta kyllä se flunde hiipuu pikkuhiljaa! Liikunta on kuitenkin saanut jäädä edelleen, koska en halua mennä välissä vetäseen jotain kokeilua oonko mää terve ja tuloksena sairastua enemmän, joten nyt vaan täytyy odotella nuhan loppumista ja käyttää energiaa vaikka jouluvalmisteluihin:) Tulin jo eilen kotiin Tampereelle viettään pitkää joululomaani ja tänään tarkoituksena mennä perinteiseen Kauneimmat Joululaulut- laulutapahtumaan.

Joululomalla aion valmistaa ja syödä paljon raakasuklaata, jota oonkin tässä jo himotellut pidemmän aikaa! Ja jouluruokia ja herkkuja ylipäätänsäkin. Tää kipeys ja jouluviikko nyt läsäyttää mun BC:n lopun, mutta olin jo alkujaankin päättänyt lopettaa BC:n joulun aikoihin ennen kymmenenviikon täyttymistä ja viettää lomaa rennommin. Cocovin mintturaakasuklaa onkin jo pöytälaatikossa odottamassa herkuttelunaikaa:)

IMG_20131215_110730Alkuvuoden reenikuviotkin on selkeentynyt. Samana päivä kun yliopisto jatkuu tammikuussa, niin alkaa myös FitFarmin Liten In Shape valmennus, jossa aion jatkaa reenailua. InShapessa painottuu BC:tä enemmän salireenit ja lihaksenkasvatus. Tää on hyvä mulle, koska vaikka BC reenit on ollut hyviä, oon silti kaivannut vielä vähän järjestelmällisempiä, enemmän jaotellumpia ja ”kovempia” salireenejä ohjelmistoon.

InShapen parissa siis tammikuun puolestavälistä eteenpäin. Oon kyllä tykännyt tästä reenailusta konkreettisten ohjeiden mukaan. Ei tarvi aina säätää ite, vaikka sitäkin oon tässä BC:n aikana kyllä tehnyt aika paljon reenien osalta:D Mutta sellanen joku ”selkäranka ja tuki” on tässä nettivalmennushommassa, josta tykkään. BC:n ruokapuolesta oon tykännyt ja se on sopinut mulle hyvin, vaikka en kaikkea ruokaa ole talousvaa`an kanssa punninnutkaan. InShapessa ajattelin kyllä punnita ruoat vielä tarkemmin, koska meinas jäädä tässä syksyllä välillä jotkut ruokailut liian pieniks ja sitten piti aina vetästä prodepatukkaa väsymysnälkään. Tekemällä oppii ja viisastuu eikös se näin ole;)

Hiihtokausikin pitäis päästä alottamaan pikkuhiljaa Pirkanhiihtoa ajatellen! Lumitilanne vaan näyttää aika huonolta joululoman hiihtokelejä ajatellen. Toivo kuitenkin elää. Ja voihan sitä sitten vaikka käydä kerran hinkkaan Jämin hiihtoputkessa, jos ei hermot kestä mustaa maata…:D

Näyn täällä kuvissa aina jossain reenikuteissa hikisenä, joten loppuun pari panostus laittautumiskuvaa viime viikonloppuiselta Tampereen rimpsareissulta:)

IMG_20131212_195839 IMG_20131207_230957

Sade

 
Tykkää jutusta