”Kell` onni on se onnen…”

Näyttäköön! Asioita,  jotka sai mut onnelliseksi tänään:

-Opiskelun kiinnostavuus

-Ihanat opiskelukaverit

-Hyvin mennyt tentti

-Ärrän kahvi pahvimukissa

-Energinen reeni

-Loppuhurmos crossarilla

-Maailman mukavimmalta päällä tuntuva jumpsuit

-Hyvä ruoka (eli niinkin spessu kun jauheliha, täysjyväpasta ja porkkanaraaste)

-Ajatus tulevasta viikonlopusta

-Ajatus tulevasta joulusta

-Oma tänhetkinen henkinen ja fyysinen hyvinvointi

-Korkeuksissa huiteleva minäpystyvyyden tunne

Mulla on ihan mahtava keskiviikko flow! Tähän vuodenaikaan monelle pukkaa varmaan pientä kaamosmasennusta päälle. Väsyttää ja kaikki tuntuu ylivoimaisen raskaalta. Mäkin oon kokenut kaamosta joinakin vuosina, mutta tänävuonna ei tietoakaan minkäänlaisesta väsymyksestä tai masistelusta. Kiinnostava opiskelu, urheilu ja terveellinen ruoka on pitänyt mut sellasessa balanssissa, että toivoa sopii josko tää olo vois kestää ainiaan.

Onnellisuus ei löydy mistään ihmeellisistä jatkuvista tapahtumista tai yllätyksistä, vaan ihan perusarjesta. Käyn koulussa, käyn reenaamassa, nään kavereita, nään perhettä ja rakkaita, katson kämppiksen kanssa hyvää sarjaa jumpsuitissa viltin alla ja syön maistuvaa ruokaa. Siinä kaikki, mistä ammennan tällä hetkellä onnellisuudenoloani. Joskus sorrun itsekin turhiin haihatteluihin ja tyytymättömyyteen, mutta pakko sanoa että lähiaikoina oon ollut elämääni niin tyytyväinen, että melkein pelottaa koska tulee joku iso takaisku eteen? Sitä on kuitenkin turha panikoida ennakkoon, vaan annetaan rullata eteenpäin vaan kerta hyvin rullaa. Nautitaan onnellisuudesta sillon, kun siltä tuntuu ja murehditaan asioita vasta sitten kun siihen on oikeasti aihetta. Kuulostaa asiana aika itsestäänselvyydeltä, mutta ei sitä todellakaan aina ole ja vaatii aina pienen pysähtymisen tajuta näinkin yksinkertainen onnellisen elämän salaisuus:)

Jos känkkäränkättää, niin nyt on hyvä aika kysyä itseltään: Mistä mä olen just tänään onnellinen?

IMG_20131204_153200 IMG_20131204_153809

Sade

4 vastausta artikkeliin “”Kell` onni on se onnen…””

    • OI vitsi tosi kiva kuulla:) Kommentteja on aina superia saada, niin tietää että näitä höpötyksiä jonkinverran luetaankin. Postausideoita ja kysymyksiä saa myös heitellä vinkvink!:D

  1. Hyvältä näyttää!
    Voisit tehä jotain postausta sun syömisistä tai arvostelua jostain tuotteesta jota oot kokeillu. 🙂

    • Hyviä idiksiä! Joulunaikaan tulee varmaan kokeiltua erilaisia superruokaherkkuja etc kun en ole silloin minkään ohjelman ruokavaliolla:)

 
Tykkää jutusta