Tankkauspäivä

Kevennetty viikko alkaa olemaan ohitse. Lepoa oon pitänyt koko viikonlopun ja tänään oli myös ruokavalion osalta ”lepopäivä” eli söin paljon hiilareita ja tankkailin kroppaa. Koristeltiin kämppiksen kanssa meidän minikuusi, kuunneltiin joululauluja ja leivottiin joulutorttuja. Leipää ja puuroa ilman lisähöystöjä kulu paljon. Lisäks söin joulusuklaata ja viime viikonloppuisten synttärien kakkuja ja vähän jädeä. Proteiinit jätettiin ohjeiden mukaan vähälle ja hiilarit nostettiin ylös.

IMG_3989

IMG_3998 IMG_4041 IMG_4034Tuhti ja vähän pöhnä olo tällä hetkellä, mutta varmasti olo tästä melko nopeaa laskee. Uuteen viikkoon on ainakin saatu tankattua hiilari jaksamista ja energiaa.

Seuraavan kerran luovun ruokavaliosta jouluna eli kolmisen viikkoa mentäis nyt taas basic kaavalla, eli tiukempaa ruokavaliota noudattaen. Tuntuu sopivan mulle erityisen hyvin tää BCn ruokavalio, johon en kylläkään joutunut BCtä aloittaessani edes tekemään mitään suurempia muutoksia normiruokavaliooni nähden. Muutamaa tankkausta lukuunottamatta herkkupäivät jäi kokonaan pois, mutta ei ole niidenkään puuttuminen tuottanut suurempaa tuskaa yksittäisiä mielitekoja lukuunottamatta. Mahakaan ei ole kipuillut tai reagoinut huonosti mihinkään näiden viikkojen aikana, joten kaikinpuolin sopivalla ruokavaliolla mennään.

Päivän paras ateria on edelleen iso kookosöljykaurapuurolautasellinen raejuustolla ja suolahippusella höystettynä. Huomenna aamulla sitä taas saa, NAM:P

Sade

4 vastausta artikkeliin “Tankkauspäivä”

  1. Moikka
    vedätkö täysin herkutonta seuraavat 3 viikkoa vai miyä luet kuuluvaksi perus raamiin?

 
Tykkää jutusta