Levon jälkeinen energialataus

Viikonlopun lepopäivät teki tehtävänsä, sillä ero perjantaisen ja maanantaisen reenin välillä oli huikean suuri. Siinä missä perjantain reenissä oli vähän väkisinvääntämisen meininkiä, luisti koulunjälkeisellä maanantaisalilla paremmin kuin hyvin. Painoja sai nostaa monissa liikkeissä ja reenin päälle hikoiltava aerobinenkin kulki varsin mallikkaalla sykkeellä alusta loppuun ilman jaksamattomuuden tuskaa.

IMG_20131125_205505 IMG_20131125_205939Näin sen taas huomas levon tärkeän merkityksen kropalle ja mielelle. Pää selkenee, lihaskipu hellittää, energiavarastot täyttyy ja tärkeimpänä lihakset saa rauhassa aikaa palautua rasituksesta ja sitä myöten kasvaa. Salille meno on aina kivaa, mutta extrakivalta se tuntuu muutaman lepolatauspäivän jälkeen, kun mieli halajaa hikeä ja reeni puree taas kunnolla.IMG_20131125_210128IMG_20131125_235117Täydentyneistä energiavarastoista riitti hyvin extratehoja myös sekä eiliseen että tänaamuiseen reeniin. BC:ssä tää viides viikko on kevennetty viikko ja viikonloppuna onkin tiedossa BC:hen kuuluva aineenvaihduntaa ja jaksamista tehostava tankkauspäivä kera joulutorttujen, glögin, minikuusenkoristelun ja joululaulujen. Vaikka herkkuja tai varsinkaan mitään ilman BCtäkään mun ruokavalioon kuulumattomia höttöhiilareita ei ole tullut erityisemmin kaivattua, on hiilareilla ja tutusta poikkeavalla ravinnolla tehtävä tankkaus varmasti tarpeellinen ”ärsyke” keholle ja sen toiminnalle.

Sunnuntaina avataan myös ensimmäinen joulukalenteriluukku! Itse lasken tänvuoden yöt jouluun suklaattomalla versiolla, mutta onneks kämppiksellä on se rakas, perinteinen ja jokavuotinen pakollinen euron suklaajoulukalenteri hommattuna, niin pääsen fiilikseen täysillä mukaan. Ja vaikka joulu lähestyykin kovaa vauhtia, niin vielä on kuitenkin hyvää aikaa reenata! Saa sitten tyytyväisenä ja herkkunsa ansainneena istahtaa rakkaiden kanssa joulupöydän antimien ääreen:)

Viikon puoliväli käsillä, pahin takana ja paras edessä! Reeni-iloa!

Sade

Yksi vastaus artikkeliin “Levon jälkeinen energialataus”

  1. moi! jatka samaan malliin en malta odottaa seuraavia postauksiasi!!!

 
Tykkää jutusta