Lyhyt esittely

FitFashionin sivuilla bloggaamisen myötä tänne eksyy varmaan uusia lukijoita, joten lyhyesti infoa siitä kuka mää olen ja mitä täältä mun blogista löytyy:)

Mää:

20-vuotta täyttä elämää. Asuinpaikka Helsinki. Kotipaikka Tampere. Opiskelupaikka Helsingin yliopisto. Optimistin ja pessimistin välissä taiteileva realisti. Tuittu tuulispää. Periksiantamaton pässi. Joustava kompromisseilijä. Tarvittaessa ja etenkin aiheesta oikeudenmukaisuutta vaaliva ja vaativa. Ikiliikkuja. Hikiliikkuja. Puuronrakastaja. Tärkeintä elämässä: Perhe, ystävät, oma terveys ja hyvinvointi.

Tässä blogissa:

Hikeä, verta ja kyyneliä. Hyvinvointia urheilun ja terveellisen ruoan parissa. Asiaa kuntosalista, hiihdosta ja juoksusta.  Asiaa asioista, joiden parissa tulee hiki. Itsensä haastamista. Itsensä ylittämistä. Periksiantamattomuutta. Kännykkäkuvia. Oikeita kuvia. Kuvia omasta kehityksestä. Kuvia päivän syömisistä. Asiaa kaikesta mahdollisesta liikunnan ja hyvinvoinnin saralta.

SADETTA= Raportointia ja tiedonjakamista itselleni energiaa, mielihyvää, elämyksiä, onnistumisen tunteita sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia tuovasta urheilullisesta elämäntyylistäni. Pirstaleisia poikkileikkauksia elämääni sellaisena kuin sen itse koen ja näen.

Feel free to join!

Sade

 
Tykkää jutusta