BC4

Viikkohan se on taas vierähtänyt ja on aika koota mennyttä yhteen. Tämäkin viikko oli torstai aamuun asti kiireinen kun mikä ja tuntu, että päivät noudatti joka päivä tiettyä kaavaa: heräsin, kävin urheilemassa, kävin koulussa, tulin kotiin ja kaaduin sänkyyn.

Keskiviikkoiltana mulla oli vaikeuksia pysytellä hereillä Salkkarien jälkeiseen aikaan, joten keskiviikon ja torstain väliset kymmenentunnit yökkärit tuli kyllä erittäin tarpeeseen. Torstaina kömmin sängystä kämäsalille, kotiin, vetäsin puuron napaan ja suuntasin kimpsuineni kouluun. Koulun jälkeen hyppäsin junaan ja puksuttelin viikonlopunviettoon siskon perheen luokse Kouvolaan.

 


Alla kuvia viikon eväistä. Koulukaveritkin aina muistaa kysyä, että onko taas eväät mukana, kun rasiaa rasian perään pilkottaa mun laukusta.

Viidennen viikkoreenin suoritin perjantaina siskojen kanssa Kouvolassa. Oli kyllä kivaa vaihtelua vierailla tuntemattomalla salilla ja reenata yhdessä hyvässä seurassa:)

Lauantaina juhlittiin siskontytön syntymäpäiväjuhlia. Olin pähkäillyt etukäteen pidänkö BC:een kuuluvan tankkauspäivän synttäreillä vai vasta seuraavana viikonloppuna kotona. Vaikka turnausväsymystä ja heikkoa nälkää on ollut vähän ilmassa, ei herkkuhimo ole vielä yltynyt oikeastaan millekään levelille. Päädyin siis ajottamaan tankkauksen vasta ens viikonloppuun, jollon pystyn suunnittelemaan kaiken tarkemmin ja varautuun tarvittavien ainesosien kanssa hiilareiden vallankumoukseen;)

Ihania herkkuja oli tarjolla lauantaiselle juhlaväelle ja synttärisankarinkin toiveet täytty täysin Barbiekakun muodossa:D Tankkauspäivää silmälläpitäen nappasin pari omatekemääni porkkanakakunpalaa ja muutaman muun herkun pienessä dogipäkissä mukaani Helsinkiin.

Barbi bailaa OOOO MACARENAAA

Isolla boomilla kohti viidettä BC viikkoa ja uusia FitFashion blogituulia! JEE!

Sade

 
Tykkää jutusta