BC3

Alkuviikko rullas kun juna konsanaan, mutta loppuviikosta pari pitkää ”extra” reeniä ja hiilareiden liian vähäinen syönti kostautu. Tuloksena ihan järkyttävä koomaperjantai, jollon aivot ei toiminu tipantipan vertaa. Perjantaille suunniteltu reeni vaihtu siis lauantai-aamuun ja perjantain pyhitin kokonaan levolle ja perheen kanssa hengailulle. Muuten reenikerrat 5x plus aerobiset tuli täyteen ja tänäänkin saan levätä:)

Lauantai-aamuna reenasin meidän kämäsalilla ja Sampsa tuli mukaan kuvaamaan videomateriaalia koulutyöhönsä. Säälin Sampsaa kun se kelailee niitä videoita koulussa isolla näytöllä ja näkee mun ilmeet ja ähinän:D

Sampsan samasta kuvakulmasta, kun pari kuvaa ylempänä oleva selkäkuva, ottamaa videomatskua oli kyllä jännä kattoo, kun näki miten siellä jotain pientä muljahteli mun selässä. (Vrt. mun luurankoselkä esim öö vuosi sitten.) Hiihtoa, korista, lenkkiä, jumppia etc ikänsä hinkanneena on sen hyvän kestävyyskunnon lisäks ihan kiva huomata jotain salin tuomia muutoksia lihaksissakin.

Ruoan kanssa ei edelleenkään ole mitään ongelmaa, paitsi ehkä se, että välillä huomaamattani syön liian vähän suhteessa kulutukseen, joka kasvaa ekstrareeneilystä. Enemmän pitäis siis vaan ahtaa tavaraa napaan, jotta jaksaa ja keho palautuu!

Aamureenin jälkeen kuvattiin vielä täällä meille rakennetussa studiossa haastatteluosuudet musta purkkiin ja all is done! Saan ehkä jossain vaiheessa pari kämäsalilla kuvattua videopätkää tännekin näkyville, mutta Sampsan pitää ensin tehdä niistä se koulutyönsä niin katellaan sitten. Enkä kyllä tiedä onko niissä mitään nähtävää, mutta video ylipäätään täällä mun blogissa olis aika uuuu.

Kuvausten jälkeen vaihdoin vermeet ja suuntasin luokan illanviettoon. Ihana rento ilta kera ruoan, ystävien ja päivänpolttavien puheenaiheiden;)

Sade

 
Tykkää jutusta