BC2

Toinen törkeän kiireinen BC-viikko vierähtänyt loppuun. Kiireestä huolimatta sain tungettua kaikki reenit johonkin väliin ja nipistin parina päivänä yöunia, että ehdin salille ennen koulunalkua. Kaikki toimii, eilen ekaa kertaa nälkä vähän kurni, mutta kun tietää aamupuuron tulevan niin ei huolta<3 Reenejä noudatan aikalailla kirjaimellisesti (+lisäilen välillä omia liikkeitä) ja ruokavaliotakin suurin osin muutamien variaatioiden ja muutosten kera. En oo ihan sataprossa tiukkislinjalla, koska tiedän jo mikä toimii mikä ei. Hyvä fiilis!

Viikonloppu on vierähtänyt lukioystävien ja isänpäivän merkeissä Tampereella. Pyöräytin myös valkosuklaabanaanimuffineja eiliselle iltapäiväkaffelle, mutta en itse edes maistellut. Ei kyllä edes houkuttanut. Tänään vielä takasin Heltsinkiin ja huomenna kouluun:) Hymynaama, koska koulu on niin kivaa!!! Siis ihan aikuisten oikeasti.

Pohdin ja jankkasin yllä huonosti näkyvän BIKBOKin takin ostoa monta viikkoa. Kun olin kiertänyt kaikki muut vaatekaupat läpi ja tää vaan jatko kummitteluaan mun mielessä niin viimesistä jäljellä olevista kappaleista ostin takin itselleni viime torstaina (jonka jälkeen tietysti vaihdoin kokoa liikkeessä vielä perjantaina…) IHANA<3 Tarviin tän kamuks vielä ison, muhkean joko mustan tai harmaan neulotun huivin. Meillä on koulussa meneillään käsityön opetuskurssi, joten olis kyl hyvää saumaa TEHDÄ sellanen. OMG. Lets see lets see… Ihanaa viikkoa!

Sade

 
Tykkää jutusta