BC 1.WEEK

Eka viikko alkaa olemaan BCtä takanapäin ja kaikki rullaa! Syödä on saanut enemmän kun tarpeeks ja reenit kulkee. Säbäpelikin osu sopivasti tälle viikolle niin oli ainakin kunnon rykäsyalotus reenien osalta tää viikko. Tänään ainoa ihana leppis(lepo)päivä!:)

 Maailman paras aamupala namnamnam

Meidän taloyhtiön kämäsali on ihan paras! Ei ehkä toimi, jos sielä olis muita, mutta oon käynyt reenaan aina aamusin tai sellaisina aikoina, jollon en oo törmännyt muihin. Stereot täysillä painelen siellä yksin menemään ja vanha kunnon äijäpuntin pinttynyt hiki haisee- eipä haittaa tippaakaan. Lihaksetkin on viikon jälkeen aika hyvässä jumissa, mutta etenkin magnesiumin on huomannut helpottavan ja ”rentouttavan” lihaskipua verrattuna siihen, kun en oo ennen vahvaa magnesiumia käyttänyt:)

Eipä tässä kai kummempaa raportoitavaa, kun kaikki toimii (paitsi laiskana kokkaajana syön aina monta päivää samaa punnittua ruokaa putkeen ja tällä hetkellä alkaa vähän toi kala jo etoa…) Tänään kuitenkin taas uudet kokkailut edessä niin ei tarvi sit viikolla niin paljon säheltää!:)

IHANAA SUNNUNTAITA! <3 Alettiin Sampsan kanssa katteleen viime viikolla yhteistä sarjaa boksilta aina kun molemmille käy niin odottelenkin tässä iltaa ajatellen Sampsan kotiinpaluuta et päästäis taas Pushingggggin pariin;)

Sade

Yksi vastaus artikkeliin “BC 1.WEEK”

 
Tykkää jutusta