BILEYTYS

Koulurytmin siivittämänä lauantai-aamuna ilman kelloa aikaisin herätys, pirteenä ylös ja pyöräily salille. Kaikkeni antaneena setin jälkeen takas himbbeen ja aamupuuro oma tekemällä omenasoseella höystettynä napaan. HYVÄ AAMU!

Illalle oli tiedossa humppaamista, sillä rakas Kapa pääsi naisen ikään ja saavutti parinkybän rajapyykin. Otettiin pari basic besukuvaa, mutta muuten illan kuvasaldo on olematon. Ihanaa kuitenkin oli khitos Kapa ja muut rakkaat<3

Tänään vietinkin päiväni leppoisasti nenä ”Systemaattinen johdatus kasvatustieteeseen” kirjassa ja missasin melkein kokonaan ton ihanan syysilman. Onneks kuitenkin ehdin illaks siskolle haravointihommiin ja saunaan. Puhtaana pulmusena menen nyt petiin ja huomenna tenttiin, wuiiiii!

Sade

Yksi vastaus artikkeliin “BILEYTYS”

 
Tykkää jutusta