SYKSY

Lokakuun alku ja mulla on jo kaks uutta talvitakkia valmiina. Ennätyksellistä! On tosin ennätyksellistä myös näin kylmät ilmat, joten ihan pakon sanelemana oon hankintoja tehnyt. Täs mää ja yks mun talvimichelintakeista. No on ainaski lämmin!

Mulla on ollut erilaisia vatsavaivoja tyyliin kesän alusta lähtien ja viimesen kuukauden aikana ne on lähtenyt ihan käsistä. Viimesen kolmen päivän aikana oon joka päivä muutamasta tunneista koko päivään tuntenut ihan järkyttävää viiltävää kipua koko ylämahan alueella selkään ja rintaan säteilevänä särkynä. Oon ravannut nyt verikokeissa ja asianselvittelyt on kesken, mutta onneks on vaivaan auttavaa lääkettä nyt kotona.

Ens viikolla onkin sit taas aika lääkärille kuuleen verikoetuloksia. Olis ihana löytää tähän joku syy. Ruokavaliotakin oon joutunut remppaileen aika paljon, kun on pitänyt kokeilla josko ruoasta esimerkiks viljoista löytyis syy tähän, mutta eipä oo oikein vielä napannut…

Kiitos Sampsan mulla on pitkästä aikaa heittää tänne muutama ”oikea” kuva. Otettiin räpsyt tänään meidän kotipesän edessä, kun nuutuneena palasin luennoilta kotiin. Mää kyllä tykkään meirän kodista!
Sade

 
Tykkää jutusta