PIKAMOICCU

Yllä mää tänään aamuhämärässä lähdössä kouluun silmät sikkurassa. Oikealla sama päivä ja mie palaamassa kotiin yheksän tuntia myöhemmin. Tunteihin mahtu puheviestintää, kasvatustieteitä, äidinkieltä, matkapuhelinasioiden hoitoa, kouluruokailua, harmaan kaulahuivin osto ja suuhun tunkevat hiukset, jotka sai lopulta häädön ponskille. Syksynen ilma sai kiikuttamaan myös Ginan lämpimät thermoleggarit kassissa kotiin. Toivottavasti ne ilmojen kylmetessä on sit nimensä väärtit nimimerkillä normi talvipäivänä neljät (ehkä oon jopa viisiin sortunut joskus) leggarit/sukkarit päällekkäin jalassa…
Ps. Sain viikonloppuna siskolta irtopatterin tänne kämppään. Mikä onni!<3 Ei tarvi enään kulkea huoneesta toiseen vilttiin kääriytyneenä ja hytistä (ainakaan ihan niin paljoa). Oikeastaan oikein mukava maanantai tämä ja kaikkea kivaa tiedossa koko viikon, joten lets mennään vaan!

Sade

 
Tykkää jutusta