KIMMA(T) KEITTIÖSSÄ

Voihan tylsyyden ihanuus ja kamaluus. Tää päivä on mennyt tasan tässä koneen äärellä lagaillen ja asioita mietiskellen. Toki raahauduin kauppaan jossain välissä haukkaan vähän happea, mutta muuten seinät on toimineet toimivina muureina ulkomaailmaan! Sampsa lähti Tampereelle ja mäkin vähän pohdiskelin samaa, mutta jäinkin tänne, koska eiliselle oli sovittu superi 3wee siskontyttöjen organisoima tyttöjenilta mulle ja parille siskolleni:) Menuussa oli tortilloja, suklaakakkua, kaurajätskiä ja kaikenmaailman pikkuhöystettä ja tiätty mun tuomia irtsareita! Syöminkien jälkeen meillä oli tyttöjen sauna, jossa tehtiin ”kasvinaamioita ja jankahoitoja”:D Yöks sain kyydin tänne kotsaan ja samalla kulkeutu kätevästi mun siskon luona maalaamani hyllykkö takaisin tänne omalle paikalleen.

Koulu on edelleen supakiinnostavaa ja päivät/viikot menee hujauksessa eteenpäin. Varattiin myös synttärisankarin eli mun toiveesta kuukauden päähän risteily Pietariin osan perheestä kanssa. Ah ihana Pietari, joka viimeks hurmas mut ihan täysin. En malta odottaa sinne uudelleen pääsyä!

Mun päivän ruoat on ollut tänään aika karun pelkistettyjä, mutta niiiiiin hyviä! Aamupalaks pellavasiemenrouhemaitorahkavelli, lounaaks maitoon tehty kaurapuuro raejuustolla ja hedelmäsoseella höystettynä plus leipää, humuslevitettä&porkkanaa ja nyt illalla banaanikananmunalettu, jonka päällä raejuustomaitorahkamangosose sörsseli, pannulla käytetty omena pilkottuna ja loraus kaloritonta karamellisiirappia. Yskä ja puolikuntosuusolo ei ota millään talttuakseen ja koko ajan on sellanen nuhru&saamaton fiilis päällä. Tiedätte varmaan. Tylsää. Ja kun kerrankin olis kuvausfiiliksiä niin mun kamera on siskolla lainassa. Jaaaa. No känny pelaa.

Sade

 
Tykkää jutusta