ARMY NOW

Fuksiaiset takana ja elämä edessä! Pistettiin meidän luokan kanssa rambojengi kasaan ja rymyttiin ympäri ämpäri Helsingin keskustaa näyttävän sisääntulon, ”miinojen” ja balettitanssiesityksen voimin. Kaikilla ryhmillä näytti olevan tunnelma hyvinkin katossa, mutta tykkään just meirän tiimistä luonnollisesti eniten. Parasta A-ryhmää;)

Alla tän hetken lempparein protskupatukka. Nam! Tän voimalla pysy taistelutahto koko päivän armyvermeissä korkeuksissa, eikä puhti loppunut kesken;) Ps. On muutes ihan ok ja aikas nopeaa kirjotella veikan uudella Macbook airilla täällä Mansessa… Typerä hidas Helsinkinettini:( 
Syksy se vaan jatkaa kauniina oloaan ja mun synttärit lähestyy! Ikäkriisi painaa päälle pahasti, sillä muistan 15v synttäribileeni kuin eilisen. On nää viisvuotta olleet kyllä myös aika hiton tapahtumarikkaat; iloa, surua ja hulinahärdelliä on riittänyt. Ja vaikka kuinka kriisityttäis niin no can do, eteenpäin vaan sano mummo lumessa ja niinhän se o!

Sade

 
Tykkää jutusta