MAKE A CHANGE

Woopwoop mää täällä! Radiohiljasuuden aikana on sattunut ja tapahtunut ja oon muun muassa ehtinyt muuttamaan Kalliosta pohjois-Helsinkiin. Eilen sain vikat tavarat porukoiden mukana Tampereelta ja tää läppärikin löysi vihdoin tiensä mun luo<3 Allaolevat kuvat on muuten superhyviä terveysherkkuja; ylemmässä maitorahkaa, banskua, luumua, kiiviä, omenaa ja kaloritonta karamellikastiketta ja alemmassa homemade frozen jogua eli jäädytettyä maitorahka-bansku-mansikkasekotusta tuoreilla mansuilla ja ompoilla höystettynä. Nam!
Yritetään päästä Sampsan kanssa kartalle täällä uusilla huudeilla ja lähettiinkin tossa yks ilta etsimään meidän lähikauppaa, mutta gepsin viitoittamalla tiellä löydettiinkin ittemme naapuripitäjän ghetto-ostarilta pari kilsaa liian kaukana määränpäästä:D Hyvä iltalenkki tuli kyllä määränpäätä hakiessa tehtyä, sillä 10minsan nopea lähikauppakäynti olikin yhtäkkiä venähtänyt tuntiin. Jäätiin vielä kaupasta selvittyämme yön pimeyteen jäljittään salapoliiseina meidän asuinalueen kartassa näkyvän ”kioskin” kohtaloa, mutta laihoin tuloksin raahauduttiin lopulta takas kämpille telsun ääreen. Suunnitelmissa on kyllä kioskinhakureissu part2, koska muuten ei varmaan saada rauhaa asian suhteen. Meillä on täällä käytössä myös mm. punttisali, erilaisia kerhohuoneita, saunat, valokuvalabra(:D) ja biljardihuone. Naurettiin meille osotetulle ”kohdeoppaalle” , sillä lomallehan tänne ollaankin tultu juu…
Yliopistoa on nyt takana kaks viikkoa ja opiskelumoti on korkeammalla kuin varmaan evör. Pari ekaa viikkoa ollaan tosin vasta orientoiduttu opiskeluun, meidän koulutusohjelman sisältöön ja vietetty erilaisia koko tiedekunnan sekä vaan meidän oman luokan keskinäisiä fuksiaisbileitä ja tapahtumia. Ohjelmassa on ollut muun muassa Mölkkyä Kaisaniemessä, Vuoden ekat bileet, Pienet puistopirskeet, Peduca-kaste, Suokkipiknik ja oman luokan metrosuunnistushengailurastipäivä ja jatkot tiedekunnan tiloilla. ILIKE. Mun luokalla on ihan huippuporukkaa ja varmasti tulee oleen antosia opiskeluvuosia edessä näiden tovereiden kans. 
Kaikki mun perheen helsinkiläistyneet jäsenet asutaan täällä nyt ihan lähekkäin, joten eilen kokoonnuttiin koko poppoon plus Manse vahvistusten eli porukoiden & veikan kanssa siskon luokse, jossa koottiin lasten leikkimökkiä (maalipinta on muuten a la minä!) , tehtiin superherkkuja vegeburgereita&homemade cuacamolea ja saunottiin. Yöks tulin uuteen kotiin järkkään tavaroita. Nyt Itis kutsuu!

Sade

Yksi vastaus artikkeliin “MAKE A CHANGE”

 
Tykkää jutusta