PROTSKUHERKKUU

Oon seurannut Kaisan The Good Morning blogia jo pitkän aikaa, melkeinpä alusta asti, ja silti oon tähän asti tyytynyt reseptien suhteen vaan kuolailuun ja ”pakkokokeillajoskus” heittoihin. Toki monista resepteistä oon saanut inspistä ja idiksiä omiin puuro- ja protskupannari sörsseleihin, mutta oikeaoppisesti en ennen tätä sateista maanantaita ollut ehtinyt kokeilemaan vielä mitään;)
Ensikokeiluun päätyi proteiiniomenapiirakkaohje. Porukoilla oli kaikki tarvittavat reseptiainekset piirakkaa varten valmiina, joten pääsin kätevästi heti aamusta tositoimiin. Ja mikä parasta, poimin ja paloittelin omenat piirakkaan suoraan pihalla kököttävistä omenapuista. Luulin omenien olevan vielä tähän aikaan vähän  kirpeitä, mutta eilinen maistelu osoitti, että ne alkaa oleen juurikin parhaimmillaan ja aionkin tällä viikolla paistella muitakin omenaherkkuja:)
Resepti on siis suoraan TÄMÄ , mutta koska mun kaikki omat protskujauheet ja buddingit on tietysti Helsingissä, lainasin veikan kaakonmakuista heraa korvaamaan vaniljaproteiinin. Lopputulos oli LOISTAVA! Maistuu ihan normiomenapiirakalle ja siis normi siinä mielessä, ettei piirakassa huomaa rasvan ja sokerin puuttumista ollenkaan. Tein kylkiäiseks maitorahkasta nopean kastikkeen korvaamaan aitoa vaniljakastiketta ja nam KYÄ ON HYVÄÄ! Kokeilkaa! Ja Kaisa on nero.

Sade

Yksi vastaus artikkeliin “PROTSKUHERKKUU”

 
Tykkää jutusta