BIRTHDAY & BABYSHOWER

Huh viikonloppuna on riittänyt juhlaa ja hulinaa. En ollut Weekendissä, mutta vietin hyvän weekendin (joo hehe hhauska juttu…vähän väsy…) Köröteltiin perjantai-iltana Onnibussilla tänne koti Tampereelle ja lauantaina päästiin heti juhlahumuun, kun vietettiin mun siskonpojan sukulaissynttäreitä Tampereen lähikunnassa. Ohjelmassa pizzamestarin pizzojen syömistä, kakkua, yhdessäoloa ja MM-kisojen katselua ja kiivasta spekulointia tottakai. Tampereelle illalla ajellessa vettä tuli kuin esterin peestä, joten iltamenofiilikset latistu (ja muutenkin väsytti), joten päädyttiin heittään vaan kiekka Filmtowniin ja siitä kotiin perinteiseen lauantaisaunaan:)
Tänpäiväiset juhlat liitty myös lapsiin, sillä mun pitkäaikaisin ystävä, jonka kanssa vuonna 2000 asteltiin yhdessä ekaluokalle, saa esikoisensa abauttiarallaa kolmen viikon sisään. Juhlittiin babyshowereita hyvän ruoan merkeissä tän ystävän lapsuudenkodissa, jossa tulvi taas monet muistot mieleen lapsuusvuosista ja tuolla talossa vietetyistä hetkistä. 
Paljon on kyllä tapahtunut näinä meidän 13 ystävyysvuoden aikana. Ollaan koettu yhdessä menetyksiä ja oltu toistemme tukena vaikeina aikoina, ollaan kasvettu lapsista teineiks ja nuoriks aikuisiks, valmistuttu ylioppilaiks/ammattiin, spekuloitu rakkaussuhteita, on ollut kihlauksia ja katkeria eroja, ollaan muutettu omillemme, riidelty ja naurettu, oltu pidempiäkin aikoja näkemättä kiireiden ja erilaisten elämäntilanteiden takia, mutta silti aina näkiessä oltu kuin ei koskaan oltais erossa oltukaan. Vaikka kaikki ystävät on arvokkaita ja rakkaita, on lapsuuskavereissa kuitenkin jotain extraspessua muihin nähden. Ehkä johtuu siitä, kuinka iso osa ne on ollut tavallaan koko elämää ja ollut mukana kuvioissa ja elämäntapahtumissa lapsuudesta tähän asti ja toivottavasti ihan elämän loppuun saakka:)

Ps. Kun on pienestä asti toista katsellut niin hyvin osaa kyllä mitoittaa toisen ulkonäöltä, voitin meinaan vauvakutsuilla kilpailun, jossa piti veikata mammamasun ympärysmitta;) Hyvä minä hyvä me hyvä meidän joukkue!

Sade

 
Tykkää jutusta