YKS VEE, ELOKUU JA DIIPPII

Oon kotona Tampereella. Kesä on loppumassa. Varmat merkit: perinteinen Delfin koristurnaus ja kypsät viinimarjat. Oon taas uuden alussa ja miljoona asiaa ressattavana mielessä. Töitä on jäljellä enää pari viikkoa. Muutan tasan kuukauden päästä uuteen, eilen varmistettuun opiskelijakämppään kaverin kanssa. Yliopisto-opiskelut alkaa parin viikon päästä. Jännää.
Oon haikaillut viime aikoina paljon elämää. Mun menneisyys on ollut niin ihanaa ja rakkaita ihmisiä täynnä, että haluaisin elää monet hetket ja vuodet uudestaan. Ja saispa viettää vielä hetken niiden kaikkien rakkaiden ihmisten kanssa, joille on jo joutunut sanoon heipat tällä puolen maailmaa.  Olis niin paljon kerrottavaa ja kysyttävää, mutta tätähän se elämä juurikin on: saamista ja luopumista. Aina on ikävä jotakuta ja jonnekin. Tosin liiassa haikailussakin on huonot puolensa, sillä täällä ja tässä se elämä on. Diippii settiä pyörii päässä. Aikuistumista iguess:)
Tänään blogilla on yks vee synttärit. Rakastan selata näitä postauksia taaksepäin ja muistella tapahtumia, joiden pintaraapasut oon kirjotellut tänne ylös. Oon myös koko kesän halunnut tehdä blogiin isojakin muutoksia ja oon monesti miettinyt kokonaan uuden blogin alottamista nyt syksyn tullen, mutta taidan sittenkin vaan muokata tätä vanhaa pohjaa uudelleen ja koittaa saada tehtyä syksyks uuden tuoreista kuvista tehdyn bannerin. Syksyn kuvailujakin tulee varmaan helpottaan se, että asun tulevan ammattivalokuvaajan kanssa yhdessä ja saan EHKÄ joskus pientä kuvienottoapua;)
Sneakpeekki alla tulevista tänpäiväisten sukujuhlien mekkoasukuvista. Aitoa vintagea 80luvulta…
Sade

 
Tykkää jutusta