JA ULKONA KESÄYÖ

Viimesenä iltana ennen mun matkalle lähtöä tehtiin tärskyt Kapan kanssa mun töiden jälkeen (eli lähempänä keskiyötä) meidän omilla huudeilla. Käveltiin Kurviin ja noustiin ylös yöpuistopiknikille. Kurvin melut jäi alas ja puistossa oli hiljasta ja autiota. Muutama narkkispuge nyt aina kuuluu kuvaan, mutta muuten saatiin olla rauhassa. Ainoa häiriö oli Lenni Lokinpoikanen, joka oli kovasti nälkänen ja säikytteli mua ilmestymällä aina salakavalasti muurin takaa kuikuilemaan. 

Bonarina asiakaspalveluminä. Kyä on valitettavasti jonain päivinä toi hymy vähän hyytynyt vänkkäävien asiakkaiden kanssa, mutta pääasiassa banaaninaamana mennään ja työ, useimmat asiakkaat ja työkaverit on best! Malttamattomana odotan kyllä myös jo toisaalta syksyä, opiskelua ja ah niin tuttuja ja turvallisia arkirutiineja ja viikonloppuvapaita:) Nyt hopotihoi matkaan kohti Helsinkihoodeja ja muutamaa pitkää työpäivää ja niitä seuraavia vapaita!

Sade

2 vastausta artikkeliin “JA ULKONA KESÄYÖ”

  1. Tuttui mestojaaa, systeri asuu tos ihan vieres 🙂 Siisti blogi, nätti oot!

 
Tykkää jutusta