WHEN IT GETS DARK WE GO HOME

Viimeaikoina oon kirjottanut tekstiä blogiin tosi vähän. Kuvat on saaneet kertoa tunnelmista ja tapahtumista enemmän kun sanat. Osittain tää johtuu mun lagivasta läppäristä Helsingissä, jolla ei tee mieli lähteä kirjottamaan syvimpiä tuntojaan ja huomata innostuksissaan pitkään näppäimiä näpyteltyään tekstin hävinneen kuin tuhka tuuleen. Osaks syynä on myös Bulgarian matkan takia ennen matkaa ja sen jälkeen ajoittuneet työputket, joissa ei 11tuntisten työpäivien jälkeen vaan yksinkertasesti oo aikaa kirjotella fiiliksiä ylös, kun pitäis jo miettiä seuraavan päivän eväät valmiiks, käydä kaupassa, hoitaa kotia, nähdä ystäviä ja päästä joskus nukkumaankin vaan herätäkseen taas aamulla seuraavaan 11tunnin työpäivään!
Tänään mulla ei ole kiirettä mihkään. Istun Tampere kotona ja fiilailen tätä seuraavaa; tiistaina 1.1.2013 kirjotin postauksen haaveistani vuodelle 2013. Kirjotukseen oon listannut muun muassa seuraavat asiat:
-Töitä, että sais vähän rahaa säästöön syksyä varten
-Onnistunut leukaleikkaus ja toipuminen
-Tyytyväisyys omaan ulkonäköön
-Opiskelupaikka
-Muutto Helsinkiin
-Oma kämppä, itsenäinen elämä
-Fyysisen kunnon kehittyminen ja itsensä haastaminen/ylittäminen
-Ei hautajaisia
-Mun rinnalle joku, joka tekee mut onnelliseks
-Oma läppäri ja joku panostusälypuhelin
Tällä hetkellä eletään vasta vuoden puoliväliä ja oon ehtinyt saavuttaan lähes jokaisen ylläolevan kohdan. Töiden, kiireen, reissaamisen, tylsän ruoanlaiton ja siivouksen, väsymyksen, kiukutuksen, ressaamisen ja yleisen aivotnarikassa tukkaputkella olotilan takia tulee usein unohdettua kuinka hyvin mulla meneekään.  Oikeastaan paremmin kun hyvin. Oon yksinkertasesti äärettömän onnellisen kiitollinen kaikesta ja kaikista mitä mulla on.
Ps. Vielä odotellaan yliopistotuloksia, mutta jollei sieltä nappaa niin ammattikorkeassakin odottaa mua yks aikas mukava opiskelupaikka;) Musiikki on aina ollut tärkeessä roolissa kuvastamassa mun tunnetiloja ja fiiliksiä. Tänään täällä kotona elämää kiireettömästi elellessä tuntuu ihan tältä.

 

Sade

 
Tykkää jutusta