GHETTOBLASTER

Torstaina pidettiin matkapalaveria kotzonen äärellä Kalliossa ja jo vähän aikaa kestäneen äkkilähtökyttäyksen lopputuloksena perjantaina tehtiin ratkaseva siirto, jonka seurauksena lähetään ens torstaina Bulgariaan viikoks lölliin. Ostettiin matka just hyvällä hetkellä, sillä päivää ennen varausta matka oli vielä vähän kalliimpi, sitten hinta laski pariks päivää ja tänään hinta oli pompannu melkein satskun kalliimmaks! Ah, ootan siltä lomalta vaan aurinkoa, uimista, syömistä, kirjojen lukua, täydellistä rentoutumista ja hyvästä seurasta nauttimista.
Juhannus on yleensä ollut mulla tosi perinteinen perheen kanssa vietetty hyvän ruoan ja seuran juhla lukuunottamatta viime vuoden Himosfestareita ja sitä edellistä vuotta, jollon oltiin osa Jussista kavereiden kanssa mökillä. Tänä vuonna onkin sitten tiedossa vähän erilainen juhannus erilaisissa maisemissa. Kelpaa kyllä erittäin hyvin aurinkojuhannus, vaikka rakas perhe jääkin tänne koti Suomeen:)

Parin raivostuttavan asiakkaan sytyttämään ärsytykseen söin lauantaisella tauolla (yberkalliin) frozen yogurtin. Menee mulla kyllä ihan jäätelöstä ja ne lisukkeet on just best. Otan aina kyllä vaan jotain hedelmiä, mutta suklaalisukkeet tekis tosta setistä varmaan vielä enemmän oikean jäätelön kaltasen  true herkkusuille. Tosin mikäs mä oon, jollen yber herkkusuu!?
Eilen mun kämppiksellä oli synttäribileet meillä ja vähän harmitti, että multa jäi juhlimiset välistä sillä tänään oli tiedossa aikanen herätys ja 11h tunnin työpäivä. Täällä olis ollut ihan kunnon partyt pystyssä ja ghettoblasteri pauhas mun oven takana! Pakenin ”ää mäkin haluan” olotilaani salille, jossa nutasin joku pari tuntia. Siellä oli taas koko salilla vaan about kaks tyyppiä mun lisäks, parasta! 
Loppuvenyttelytkin suju lepposasti matolla Forrest Gumpia telsusta tsiigatessa ja tuli taas himo nähä kyseinen leffa kokonaan alusta loppuun. Se on haikee.
Ghettopitkän työpäivän jälkeen raahauduin tänään vielä keskustaan, jossa tapasin Teerenpelissä sivistyneesti siemailleet Kapan ja pari muuta frendua ja odottelin herra Sampsaa saapuvaksi mestoille. 
Sampsan piti alunperin tulla mun luo yöks Lanan keikan jälkeen, mutta pläänit muuttu keikan aikasen loppumisen vuoks ja Sampsa lähtikin vielä körötteleen kohti Mansekotia. Onneks ehdittiin silti nähdä edes pikaisesti!

Sampsa on kyllä niin mun miespuolinen sielunsisko. Ymmärtää mua jollain kreisin syvällisellä tavalla ja osaa lukea mua kuin avointa kirjaa jollen sanoisi:D PUSUI!

Sade

 
Tykkää jutusta