7/6/2013

Aamulla heräsin aika vähäisten yöunien jälkeen, sillä herättiin mm. aamuyöllä palohälyttimen päällelaukeamiseen ja ihmeteltiin puoliunes, et ei tääl kämpäs kyllä näytä palavan mkään:D Teoria oli, että ilmankosteus oli niin korkea, että se hälytin jotenkin reagoi siihen mutta enpä tiedä hyvä teoria oli kyl!

Mää raahauduin kotiin, josta aamiksen jälkeen suuntasin salille. Salilla jalat ja perse sai sellasta kyytiä, että huhhuh. Hikoilin varmaan 5litraa sinne salin lattioille, mutta musta se on oikeastaan se tarkotuskin ja hiki on best. Kotona väsäsin raivoenergiallani viikonlopun pitkien työpäivien eväät; kanaa, täysjyväpastaa ja wokvihanneksia. 

Ruokaväsäilyjen jälkeen treffattiin Kapan kanssa Kaarlenkadulla ja käveltiin vähän kiertoreittejä keskustaan. Hakaniemen kauppahallikin tuli tsekattua!

Tokoinrannassa napsastiin muutamat asukuvat. Mulla oli päällä kunnon boyfriendlookalike asu. Oon ihan rakastunut noihin löysiin poikashortseihin. Muuten päällä aika perussettinä conssit, arskat, kultakello ja nahkareppu.

Kapan raitastylee ja pesukarhukangaskassia! Aina on myös pakko ottaa parit ”besukuvat” eli kuvat meistä kahdesta ite käsipitkälle kurotettuna.

Kaupungissa haluttiin myöhäistä lounasta ja otettiin suunnaks mulle ekaa kertaa Vapiano. Mä otin kanapastan täysjyväspagetilla ja Kapa katkarapupastan jollain vaalealla pastalla. Oli kyllä oikein maukasta ja tosi täyttävää, muttei liian ähkyä. Syömisen jälkeen harrastettiin armotonta shoppailua ja mun saalis oli säälittävä ei mitään!? Törkeää. Kapa löysi vaikka mitä kivaa. Meinasin kyl täydentää mun boyfriendstylee  harmaalla yberlöysällä collarilla, mutta sinne se jäi vielä tälläkertaa Monkiin roikkuun. Maximekko oli mun shopituksen päätavoite, mutta Ginasta löytyneestä kivasta ei ollut tietenkään kokoja jäljellä. Huoh. Pitää kattoa jos netistä sitä maxia vielä sais.

Shoppailun jälkeen kahvi ja mansikkahetki Espalla. Aina ei voi onnistua kuvissa kuten allaolevasta ehkä huomaa….Nyt nutataan Kapalla, jossa sen uudella kämppiksellä on tuparit ja mä häippäsen tässä jossain kohti tohon naapuriin yöks. Huomenna ja sunnuntaina töitä. Ihan kivalta tuntuu taas mennä muutaman ”loma”päivän (melkein viikon) jälkeen mäelle töihin. Vi hörs!

Sade

 
Tykkää jutusta