SÄRKÄNNIEMI

Suunnitelmien mukaisesti heitin aamulla autorundin tuttua reittiä pitkin Tayssiin, jossa alotettiin hammaskojeiden purkaminen. Tällä kertaa tosin otettiin pois vasta kiinnikkeet ja valettiin vahamuotit tulevaa levyä varten. Ens keskiviikkona pitäiskin sitten lähtee kaikkien kojeiden, kiinnikkeiden, lankojen, kiristysnarujen ja leikkauskoukkujen veks, OMG!
Hampilääkärin jälkeen tuli perseen alla kotiin, jossa nopea ruokailu, skidit ja veikka matkaan mukaan ja suunnaks Särkänniemi. Kuten työkokemuksella tiesinkin, oli puistossa vielä tähän aikaan kesäkaudesta tosi hiljaista ja lähes kaikkiin laitteisiin pääsi suorilta vaan ilman jonottamisia. Sää oli mitä mainoin; ei liian pätsikuuma, mutta just sopiva shortsikeli ja asteita sen verran, että riitti energiaa siihen laitteista toiseen juoksemiseen tuskasen kuumuusolon sijaan.

Särkän tän kesän uutuus Mauri Kunnaksen Koiramäki oli mulle iso positiivinen yllätys. Teema-alue oli tehty tosi taitavasti hienon näköseks ja alueella oli kaikenlaisia ”vanhanajan” putiikkeja, kahviloita etc ja mm. Draculan kartano, jonka sisälle oli rakennettu iso lasten kiipeily/aktiviteettirata. Niin ja tietysti siellä Koiramäen keskellä majaili myös kaikki vanhat tutut lasten eläintarhan asukit uusituissa tiloissaan.
Särkässä oli aika hyvin lähtenyt työntekijät vaihtoon, sillä viime kesänä oppi tuntemaan kaikki laitekuskit/pelimyyjät ja osan kioskihenkilökunnastakin ainakin naamalta ja tänään puistoa kierrellessä näin esimerkiks tuttuja laitekuskeja koko puistossa vaan _kaks_. Wadap ei ainakaan tullut ikävä Särkkäkesää, kun koko mahtava porukka oli lähtenyt vaihtoon.

Puol viiden aikaan iski järjetön ukkosmyrsky Nässyltä puiston päälle ja osa laitteista suljettiin. Onneks oltiin tässä vaiheessa ehditty kiertään jo kaikki must laitteet ja jäljellä oli enää syöminen & kyytitreffit pääportilla, sillä lähdettiin suoraan Särkästä illaks yleisurheilukisoihin Ikaalisiin. Rankan raekuuron ja salamoinnin jälkeen illasta kuoriutu vielä oikein nätti kesäehtoo ja oli oikein lepposta nauttia yleisurheilusta ja hyvästä seurasta kentän laidalla istuen. Så gott. Voiks kesää hehkuttaa liikaa?
Sade

 
Tykkää jutusta