KESÄ KAPA KOTI

Oon Tampere kotona! Ihanaa! Tulin perjantaina ja olin aivan fiiliksissä, kun täällä oli niin rauhallista, vehreetä ja tuoksu metsälle. Ei sillä, ettei Helsinki tois hyviä fiboja myös, mutta koti on aina koti. Niin tuttua ja turvallista.

Kaikki kuvat by kändy, koska kaikki oikeat kuvat otettiin Kapan järkkärillä ja ne kuvat saan vasta joskus tsiljoonan vuoden päästä. En jaksa siis odottaa:D

Eilen juhlin Ellan, Krisun ja Kapan valkolakkeja. Oli ihanaa nähdä varsinkin Kapalla kaikki rakkaat ystävät ja niiden perheet, jotka oon tuntenut alakoulusta asti. Ilmatkin suosi juhlijoita ja pääsi oikeen kunnon kesäfiilikseen.

Hämmentävää, kun osa ei huomaa mun ulkonäössä juurikaan muutosta ja jotkut taas ei oikeasti edes tunnista, kuten eilisissä juhlissa kävi muutaman mut kauan tunteneen ihmisen kohdalla. Oli tosi hämmentävää, kun ne on vaan sillee ”mooi…?” ja kattoo et kuka helvetti tää uus tyyppi nyt on ja vasta hetken, jopa melkein tunnin päästä sanoo: ”SIIS OOTKO SE SÄÄ?? MITÄ IHMETTÄ EN TUNNISTANUT SUA!?”
Illalla porukat jäi bilettään Kapalle ja me nuoret lähdettiin kaupunkiin. Käytiin tsekkaan frendun uus kämppä ja niiden talon kattoterassi, josta oli aika huikeat näkymät yli koko mun rakkaan Tampereen. Kyä Tampere on vaan maailman paras paikka.

Raahauduttiin vielä Yo-talolle kattojubailujen jälkeen ja sielläkin vilisi vanhoja koulukavereita ja muita tuttuja ihan nättiin malliin. Yön lämpimässä kesäillassa kyydillä kotiin ja ihana päivä oli saatu pulkkaan. Vedin baarissa pelkällä vesilinjalla, joten nyt on ihan hyvä olokin. Paitsi ihan törkeä väsy, koska oon kerryttänyt univelkaa nyt yli viikonverran, kun en oo vaan ehtinyt nukkua kunnolla, kun oon joko hoitanut kouluhommia/ollut salilla/aamukaupoilla etc.

Tänään pitäis vielä palata Helsinkiin tekeen huominen työvuoro alta pois ja sitten palaan vielä loppuviikoksi porukoiden lellittäväks tänne kotiin. Tarkotuksena olis muun muassa viedä siskonlapset Särkänniemeen ja viettää iskän ja veljen+ siskon perheen kanssa laatuaikaa yleisurheilukisoissa (Go Eero!)

Nyt arskaa khitos!
Sade

 
Tykkää jutusta