TAUKORUOKAA

Aah rakastan meidän henksuaterioita. Ei kirpase maksaa vähän kalliimpaa hintaa tästä laaturuoasta verrattuna kaupasta saataviin hikisiiin eineksiin. Oon joka kerta saanut henksulounaalla priimaa tavaraa ja odotan aina jännänä etukäteen, että mitä tällä kertaa on ruokana, koska en ikinä halua (jaksa) kattoa ruokalistoja etukäteen.

Mä myös tarvin kunnon eväät ja kunnon lämmintä ruokaa pitkiä työpäiviä varten ja ruokailuja pitää oikeasti suunnitella etukäteen ja varata tarpeeks välipaloja mukaan  lämpimän ruoan lisäks. En inhoa mitään muuta yhtä paljoa, kun nälässä toimimista/olemista/työskentelyä. Sillon oon salee ärtynyt ja voimaton plus kaikki tuntuu ylivoimasen raskaalta ja aivot jumittaa. Tarvin myös säännölliset ruokailuajat. En ikinä kestäis, kuten jotkut, elää esimerkiks aamupalalla pitkälle iltaan ja syödä sitten vasta kunnolla. Ei. Ihan max neljän tunnin välein on pakko saada jotain suuhun. Pikkuateriat kunniaan.

Tänään mulle tarjoiltiin lohikiusausta kera pikkuleipien, joiden päällä oli porotahnaa ja toisten tomaattia, mozzarellaa, basilikaa ja mausteita etc. Päälle tietty lisäkkeet eli salaatti ja pari leipätsipaletta margariinilla. Niin hyvää!

Tää tais olla jo viimeviikolla nautittu katkarapusalaatti kera aurinkokuivattutomaattimakaronisörsseli ja tuore lämmin patonki.

Muutama päivä sitten mua hemmoteltiin uunilohella ja varhaisperunoilla! Jälkkäriks oli rahkaa mustikoilla ja mansikoilla. Sama efekti muuten perunoiden kohdalla kun kevään mansikkahimossakin; ei kotimaisten tasoa, mutta muistuttaa kyllä ja saa himoitsemaan kotimaisten kesäherkkujen satokaudenalkamista vielä vähän enemmän.

Ainiin viime sunnuntaina heräsin baarireissun jälkeen aika kovalla raikuneeseen musiikkiin ja katukulkueeseen mun ikkunan alla. Nopea googletus ja syy löytyi; Kallio kukkii festareiden päätöspäiväkulkue! Jassoo. Hienoa, että järjestetään tollasia tapahtumia ja tempauksia:) Mii laik. Asiasta kolmanteen tänään oli ihanaa töissä, kun Tampereen suunnalta luokkaretkeillyt junnuvalmennettava kävi moikkaamassa mua. Tuli ihan ikävä mun ja Kapan tytsyjä ja kun päälle tuli vielä kyselyitä, että koska me palataan kuvioihin:( 
Nyt tuitui tutimaan!

Sade

2 vastausta artikkeliin “TAUKORUOKAA”

  1. Oijjoij, henksuruoiksi aika hyvännäköisiä ruokia! 🙂 Mulla tulee kyllä kans hirveä nälkäkiukku, jos en saa tarpeeksi usein ruokaa ja välipaloja. 😀

 
Tykkää jutusta