HEIAHEIA MIKÄ FIILIS

Eiliset liikuntapääsykokeet oli ihan törkeän hauska kokemus! Olin vielä aamulla ihan masiksena mun leikkauksen rappeuttamasta kunnosta ja ajattelin tyyliin skipata koko päivän. Onneks kuitenkin menin, koska oli tosi jebaa!
Aamupala napaan siskon luona Kouvolassa gojimarjojen saattelemana ja sitten  vaan jännittävin mielin nokka kohti Nastolaa.

Meidät jaettiin heti aamulla noin.10henkilön ryhmiin, jossa kuljettiin koko päivä arviointipisteiltä toisille ja päivän aikana ehti hyvin tutustua tähän pieneen porukkaan. Testauspisteinä oli kirjoitustehtävä, yksilöhaastattelu, muiden liikunnallinen ohjaustuokio, ryhmähaastattelu, telinevoikka+tanssi, pallopelit ulkona, uintitestit ja päivän päättäneet vatsalihas- ja juoksutestit urheiluhallissa.

Hakijoita oli ollut tosi paljon ja pääsykokeisiinkin päässeitä ihan mukava köntti, joista _15_ pääsee sisään, joten en kyllä usko tänä vuonna raivanneeni tietäni sisälle opistoon, mutta jollei ovet johonkin muualle tänä keväänä avaudu niin haen kyllä ehdottomasti uudelleen samaan paikkaan kesäreenausten jälkeen syksyllä/ens keväänä. 

Olin kuitenkin tosi tyytyväinen ja myös yllättynyt siitä, kuinka hyvin pysyin muiden tasolla testeissä, kun olin etukäteen ajatellut kunnon tippuneen tässä sairasloman aikana ihan pohjamutiin. Ihan snadisti jäi kyllä harmittamaan se, että ennen leikkausta olin niin tykkikunnosaa, että olis ollut realistisesti aika hyvät mahkut saada paremmat pisteet monelta osa-alueelta ja olla lähempänä sisällepääsyä…
Kokeissa oli tosi lepponen fiilis eikä yhtään sellanen tiukkis kilpailumeininki, vaan kaikki kannusti toisiaan loppuun asti ja anto vinkkejä parempiin suorituksiin. Pääsin vielä muutaman ihanan tytskyn kyydissä illalla Helsinkiin, joten ei tarvinnut ruveta säätään yksin sieltä korvesta pois.

Vilket dag! Olin illalla ihan mielettömän täynnä energiaa!
Tänään onkin sitten ollut mukava lihasjumipäivä. Auts, mutta myös ah<3
Kanasalaattikuvat on sunnuntaiselta äitienpäivähetkeltä Cafe Engelistä Senaatintorin laidalta. Oli hyvää!
Sade

 
Tykkää jutusta