YESTERDAYS

Eilisen aamun mahakramppailukuolemakohtauksen jälkeen sain raahauduttua iltapäiväks veljelle ja ihanan lounaspöydän jälkeen olikin heti paljon parempi olo<3
Porukat heitti mut syöntejen ja kahvittelun jälkeen tähän Kallioon ja kävi tsekkaamassa mun kämpän samalla.  Vähän myöhemmin Kapa kävi tauollansa moikkaamassa mua ja puhe oli, että nähdään tossa mun alaovella, joten lähdin suoraan suihkusta tulleena pikkuhotpääntseillä tonne kuikuileen. Kapa oli kuitenkin vasta parinkytämetrinpäässä ja jouduin koikkelehtiin puolialastomana tossa kadulla ja sain kyseenalaista huomiota osakseni. Onneks Kapa oli uskottavana vartijana paikalla turvaamassa mun selustaa.

Illalla olis kovasti menojalkaa vipattanut, mutta kaikki potentiaaliset seuralaiset oli estyneitä lähtemään mun kanssa mihinkään, höh:( Tein sitten vaan rundin keskustaan istumaan porukoiden kanssa yhdille jonka jälkeen kävelin auringonlaskua fiilistellen Hakiksen kautta kämpille. 

Tänään tiedossa porukoiden ja osan sisaruksista kanssa kahvittelua iltapäivällä keskustassa mamman kunniamerkinsaantijuhlan jälkeen ja illalla lähden yöks siskolle Kouvolaan, josta huomenna Lahteen liikunta-alan pääsykokeisiin. Jaiks. Oon kyllä ihan lepposin mielin sinänsä ja aion ottaa kokeet vaan hyvänä reenipäivänä vastaan. Se onkin sitten eri asia kuinka kuollut oon illalla kaheksan tunnin erilaisten liikuntatuntien ja kuntotestien jälkeen:D

Eilisen päivän asua parin räpsyn muodossa.

Hyvää äitienpäivää!
Sade

 
Tykkää jutusta