BACK TO BASICS

Sairaan hyvän lounas- ja päivällissetin vetelin eilen napaani. Broitskua, avokadoa, salaatinlehtiä, paprikaa, kurkkua ja raejuustoa + näkkäri kalkkunaleikkeellä. So simply, mutta niin hyvää. Olisin voinut käyttää pannulla kanojen kanssa myös maissia ja ananasta, mutta nyt oli vähän tällanen köyhempi versio kyseessä, kun tomsutkin pääsi puuttumaan.
Heitin eilen ruokanautiskelujen lisäks pikku hikikävelylenkin Hakiksen ja Alppipuiston läpi. Outoa, kun joutuu alottamaan lenkkinsä täältä ihan keskeltä ihmisvilinää. Tampereella kun sai tottua siihen yksinvaellukseen…:D Lenkin jälkeen tein kotona vielä kunnon venyttelyt päälle ja ai että teki kutaa.
Nyt lähden tsygaileen Tarjoustaloon tarjousten perässä, joten vi hörs!
Nopea ps. Löysin eilen vihdoin hyvän nettilähetyksen kisoihin ja olin tällä kertaa ihan tarkassa realtime ajassa muun kiakkokansan kanssa näissä maalikarkeloissa, joten nou brob meikä hoitaa;)
Sade

 
Tykkää jutusta