SNAPSHOTTEI

Viime päivien kuulumisista koostuva sekasoppapostaus. 
 
Tiistaista keskiviikkoon tein pikapyrähdyksen Tampereelle ainoastaan istuakseni hampilääkärin tuolissa about kahen minsan ajan. Jes. No hyvät uutiset oli ne, että saan kesäkuun loppuun mennessä käyntiajat kaikkien kojeiden purkamiseen, jebou! 
 
Keskiviikkoiltana olis ollut työpaikan bileet, joihin oltiin Kapan kanssa menossa, mutta loppujen lopuks nutattiin vaan mun luona ja poikettiin Kalliohovin kisakatsomossa. Pelin jälkeen lähdettiin vielä tsykäileen ympäri Helsinkiä katteleen tunnelmia ja tehtiin rundi täältä Kalliosta Hakiksen kautta keskustaan, senaatintorille, Kamppiin ja takas Kallioon. Pyörä on niin pop. 
 
 
 
 

Tänään aamuvirkkuna siivoilin tätä kämppää ja kolistelin ympäriämpäri yli tunnin, ennenkun tajusin imurin johtoa pistokkeeseen työntäessä tarkistaa onks täällä ketään ja no kämppis nukku, hups. Heräs ainakin siistiin kämppään!

 
Jätinkin imuroinnit sitten myöhempään ajankohtaan ja suuntasin Itikseen, josta löytykin paljon kaikkea tsubaa mukaan. Mun pääasiallinen kohde oli NewYorkerin biksuvalikoima, mutta ei siellä ollutkaan tällä kertaa mitään niin kivaa, että olis lähtenyt ne kesän THEBIKSUT mukaan. Muuten sieltä löytys kyllä kiva pitkä toppi/mekko, alusvaatteet ja liukuvärjätty mekko. Plus Cubuksesta printtitoppi ja Ginasta kauan etityt bikershortsit. Halusin räpsiä kuvat kaikista ostoksista, mutta kuvien taso on sitten taas kröhöm.. no ainakin alaspäin mennyttä tässä blogissa:D Noi arskatkin oli päällä vaan siks, että olin niin ryytyneen näkönen. Tosin onhan mulla aina kesällä arskat päässä, että sinänsä sopii hyvin konseptiin. 
 

 Bikershortsit JEE

Mekko ei nyt ihan pääse oikeuksiinsa, koska oikeasti se laskeutuu tosi kivasti, eikä tollee typerästi ja noi narutkin ihan päin helvettiä tyylillä.

 
 
 
Noin. Fantsua viikonloppua! Mä en oikein tiedä vielä viikonlopun menoistani. Tosin huomenna porukat tulee käymään täällä ja mennään siskon luokse iltapäiväkis. Tänään kyllä ainakin must kattoa peli ja ehkä lähteä taas haistelemaan Helsingin iltaa?…..;)
 
Ps. Jättäkää mulle kommenttia tai jotain! Mä oon pitänyt tosi matalalla profiililla tätä blogia vain itelleni, eikä mun kaikki läheisetkään kaverit tiedä tän olemassaolosta, mikä on mulle erittäin fine, mutta nyt kun vähitellen nää kävijämäärät erilaisten lähteiden kautta on täällä noussut aika roimasti, niin haluaisin kuulla teistä jotain. Ketkä täällä oikein käy? Ilmiantautukaa! Edes anonyymisti. 
Terveisin epätoivoisesti tietoa janoava
Sade

2 vastausta artikkeliin “SNAPSHOTTEI”

  1. Täällä ilmoittautuu 21-vuotais neitoikainen från Vasa. Oon lukenut sun blogia jostain joulun tienoilta ehkä, lähinnä liikunta- ja ruokajuttujen takia. Tykkään kovasti. Paranemista seurailin myös mielenkiinnolla oman alan takia. 🙂 Jatka samaan malliin! Ihanaa kesää sulle!<3

    • Haa ihanaa joku ilmoittautuu!! Kiitos kovasti ja samaten sulle kreisiä ja törkeän hauskaa kesää!!:)

 
Tykkää jutusta