AWESOMENESS & SICKNESS

Eilinen muutto pulkassa ja Helsinkiaikakausi alotettu! Hyvällä sijoittelulla saatiin aamulla tungettua molempien tavarat yhteen autoon ja muutto tapahtu kaikenkaikkiaan hyvin sutjakasti. Ei tälläset riuskat ja rempseät likat mitään muuttoapuja tartte, kun hoidetaan ite hommat kotiin;) Molempien kämpille tavaroiden heittämisen jälkeen lampsittiin Kapan kanssa nauttimaan muuttosafkapastat  ensimmäiseen eteen sattuneeseen kuppilaan täällä Kalliossa. 
Iltapäivällä käytiin keskustassa ostelemassa tärkeitä hyötytarvikkeita, kuten esimerkiks keittiöpyyhe ja tiskiharja! Huollettiin myös meidän molempien pyörät kesäkuntoon. Tosin mun tehtäväks jäi lähinnä vaan työkalujen ojentelu, kuvienotto ja tietty projektipäällikön tehtävät eli valvova silmä…
Jo eilen aamulla muuttopuuhissa tunsin itteni jotenkin tosi ryytyneeks, mutta ajattelin sen johtuvan vaan Vapun huonosti nukutuista öistä. Iltaa kohden kurkkuipu kuitenkin ylty ja jo toista viikkoa rassannut yskäkin rupes ärsyyntyyn lisää. Tänä aamuna herätessä olinkin sitten ihan tööt. Ei muutakun ajanvaraus yksityiselle ja diagnoosina nielurisatulehdus. 10päivän antibiootit ja saikkupaperi kourassa palasin Malmin ja tietsikanhakureissun jälkeen erittäin kuolemankielissä ja puhjenneet rakot jaloissa takas kämpille. Kotiin selviytymisen jälkeen en ookaan sitten muuta tehnyt, kun maannut tässä sängyssä ja kattellut Greyn anatomiaa. 
Semisti tylsä viikonloppu tiedossa, kun työt jää väliin eikä kipeenä voi lähteä uloskaan ihastelemaan ihanaa ilmaa. Kahvi, avokadoiltsukka ja lääkkeet onneks piristää. Ja rakkaiden kuvat mun kämpän seinällä<3

Sade

 
Tykkää jutusta