VAPPU

En ollut tehnyt tänvuoden vappua varten oikeastaan mitään suunnitelmia. Toi viime viikon Helsingissä raijaaminen vei mehut aika täysin ja kaverien soitellessa maanantaina vappuplääneistä teki mieli vaan olla vastaamatta kenellekään ja mennä peiton alle nukkuun ja nukkua vapun ohi:D Onneks kuitenkin vähän piristyin näiden suunnitelmieni kanssa, enkä jäänyt kotiin mameltamaan. Vapunaaton päivän hengailin kotona hyvän ruoan ja seuran eli siskon perheen ja porukoiden kanssa kuplivaa nostellen. 

Iltapäivällä yritin laittautua illan mökkikeissiä varten ja naperot tunki tottakai mukaan mun meikkausstudioon. Party is always on avec siskontyttö aka mun suurin fani ikinä. Naperon pitää tehdä aina kaikki tasan samalla tavalla kun mä, sweet<3

Itse illan tekemisille oli monia vaihtoehtoja avoinna ja lopulta illan dilemmaks valikoitu Kontusaaren mökkibileet. Jankattiin mökille lähtöä kyllä ihan törkeän kauan ja vaihdettiin mieltämme lähdön suhteen varmaan sata kertaa. Onneks lopulta kuitenkin tehtiin lähtöpäätös, koska oli tosi kiva nähdä Kyrön porukoita ja nauttia ihanista herkuista ja mökkitunnelmasta. Napattiin menomatkalla mukaan muut tytöt, Jusbe ja kakku ja viiletettiin möksälle Kapa kuskina kuuden aikaan illasta.
Mökillä pidettiin tietty perus shootit pihalla Kapan kanssa. Kummatkin oli tosin vähän jäässä tän poseerauksen suhteen, koska ei olla pitkään aikaan pidetty meidän kuvaussessioita. En ollut myöskään ihan ajatellut loppuun tätä mökkikeissiä, sillä lämpimämmät kuteet olis voinut olla ihan jees. Järven rannalla porukan ravatessa terdellä khötellä se ilma pääsi ihan mukavasti vaihtuun ja sisällä mökissä oli välillä vähän vilponen. Onneks illan edetessä tunnelma tiivisty ja lämpö nousi;)
Hurautettiin mökiltä vielä puoleksyöks takas Tampereelle ja suunnattiin Rumaan. Jonodraamojen ja Gothan viinankatoamisporun jälkeen päästiin lopulta sisään ja kyllä kannatti. Oli ihan törkeän hyvä meno meinaan ja mulla oli subahauskaa pitkästä aikaa. Ei tullut väsyä, eikä särkyä ja kulutin tanssilattiaa huolella alusta loppuun.

Tutustuttiin hauskaan, vähän vanhemmista pojanklopeista koostuvaan poikaporukkaan ja pilkun jälkeen tiputettiin tytöt yksitellen yöpaikkoihinsa ja pojat viimesinä Pirkkalaan. Jäätiin tosin vielä vähän ”yömyssyileen” Kapan kanssa poikien luokse ja päästiin kotiin vasta puoli seitsemän jälkeen aamulla. Kymmeneltä tuli siskontyttö herättään mut sen seuraks vapputorille, joten tässä kohtaa päivää pää lyö kyllä jo aika tyhjää. Huhhuh. Huomenna muutto. IM SO IN.

Sade

 
Tykkää jutusta