HOME STUFF

Oon aina kiertänyt tota lähellä olevaa Ikeaa sillä mielentilalla, että ”toi olis kiva omaan kotiin”. Tänään kävinkin sitten ostaan jotain pientä mun omaan  minikesäkämppään. Oli heti paljon hauskempaa ja epäraskaampaa sen koko kolossin kiertäminen kun oli joku selkeä päämäärä! Vähän kyllä innostuin ja ylitin budjettini ja koska en tietenkään muistanut, että olin maksanut just vuokran tililtä, enkä oo saanut vielä palkkaa niin kassalla kortti sanokin sitten itsensä irti, hups. Maailman nolointa, kun ihmiset venaa ja sä tuusaat, pakkaat ja sähläät etkä edes lopulta pysty maksaan ostoksias:D Onneks asun niin lähellä, että jätin tavarat Ikeaan säilytykseen, kipasin rahat kotoa ja hain kassit paremmalla onnella uudelleen mukaan. 
Mustat astiat näyttää törkylikasilta näissä kuvissa, vaikka oikeasti luonnossa ne on musta aika tosi mageet. Ekaks olin valkkaamassa valkoisia basic astioita, mutta mustat osu silmään ja oli heti jotenkin paljon ärtsymmät. Lisäks ostin lastenpuolelta kaikenmaailman muovikipposettejä, koska mulla on aina jääkaapissa jotain eri seoksia tai soseita eri kipoissa ja tykkään syödä niitä just tasan vaan tollasista minikipoista. Astioiden lisäks nappasin mukaan henkareita, aterinsetin, veitsisetin, parit lakanat ja pyyhkeet, varapeiton+tyynyn ja jotain sängyn alle heitettäviä säilytyslokerosysteemejä (ai mitenniin heräteostos, kun en edes kunnolla keskittynyt siihen mitä noi edes on…)
Iltapäivällä näin ihanan vauvamasulla varustetun kaverin kaupungissa kahvin merkeissä ja kierrettiin myös kaikki Koskikeskuksen vaatekaupat läpi. Paljon olis ollut kivaa ja tarpeellistakin vaatetta hyllyillä roikkumassa, mutta tällä kertaa tulin tyhjin käsin kotiin. Liekö toi aamusähläys jättänyt traumat mun ajatuksiin omasta maksukyvystäni:D Nyt simaa ja munkkia <3
Sade

 
Tykkää jutusta