CASUAL HIPST

Tykkään mun kändystä himona, mutta huomaa kyllä että vastapainona järkkärin käyttö on jäänyt ihan nollaan. Mä rakastan kuvia. Yleensä aina jos en keksi muuta tekemistä avaan koneen kuvagalleriat ja selaan läpi näitä tuhansia ja tuhansia kuvia mitä täältä koneelta löytyy. Muistelen hauskoja tapahtumia ja iltoja ja naureskelen kuvista mieleentuleville muistoille. 
Tänään päädyin filkkaileen erityisesti näitä kuvia, jotka on otettu viime elokuussa ihan kesän viimesinä lämpöpäivinä. Vedettiin koko ilta pitkän kaavan mukaan etkojenetkojen, etkojen, juhlien ja jatkojen mukaan ja kaikilla oli törkeen hauskaa. Mulla on tapana heittää järkkäri johonkin silleen, että sillä voi kaikki mergemissä olevat napsia kuvia, koska haluan tietty myös ite näkyä kuvissa, enkä vaan seistä linssin toisella puolella:D Järkkärin kunnosta kyllä huomaa, etten oo siitä ihan parhaiten pitänyt huolta, mutta monta hauskaa kuvaushetkeä olis missattu jos sen rikkimenemistä oltais ruvettu liikaa varoon:D
Johbun kaa laittauduttiin ja aloteltiin mun luona, koska Johbu oli perinteisesti mun hellässä huomassa yömajotuksessa. Jossain kohti iltaa päästiin Sasbulle asti ja siellä seuraan liitty myös Kapa. Sasbulla vedettiin juomat tiskiin ja pidettiin maljapuheita toisillemme.
Keskiyön tienoilla hirveellä kiireellä juosten pysäkille venaileen vikaa yömaksutonta bussia. Aina on kuitenkin aikaa napsasta pari kuvaa;) Matka jatku kaupungissa Alepubin kautta Sikatiistaille ja Sikatiistailta Mäkkäriin. Sekin kulku aika PPPERUS. Paitsi tää oli kyllä itseasiassa kesän eka ja vika Sikatiistaikäynti että se siitä perus:D
Fiilaan mua ja Johbua tossa tokavikassa<3
Sade

 
Tykkää jutusta